Pentru noi este campion: MozzartBet plateaste toate biletele celor care au pariat pe Djokovic campion la US Open!

BUCURESTI - 9 septembrie 2020

Comunicat tip General in Sport

MozzartBet plateaste toate biletele celor care au pariat pe Djokovic campion la US Open!

Novak campion

Novak campion

Un moment de neglijență a lui Djokovic și o pedeapsă crudă din partea organizatorilor US Open au dus la descalificarea celui mai bun jucător de tenis din lume de la Grand Slam-ul din New York, impiedicandu-l astfel pe Novak Djokovic să se apropie de Rafael Nadal și Roger Federer în ceea ce privește numărul de titluri.

Acum putem intra în teoria conspirației, să ne întrebăm dacă aceeași decizie ar fi fost luată și dacă ar fi fost altcineva, dar nu isi are rostul.

Prin urmare, casa de pariuri MozzartBet a făcut un efort să treacă peste acest moment nefericit cât mai repede posibil, așa că va plăti toți jucătorii care au pariat că Djokovic va fi campionul US Open pentru 2020. Deci, nu numai că returnează miza, dar plătesc cota completă ca fiind câștigătoare.

Pentru cei care nu știucota ca Djokovic să câștige al 18-lea titlu de Grand Șlam înainte de începerea turneului a fost de 1,70. Și Djokovic era pe drumul cel bun.

Cu siguranță jucătorul își va păstra optimismul și va incerca -i depășească pe Nadal și Federer la numărul de trofee, indiferent de obstacolele din carieră.

Taguri: mozzartbetdjokovic