900 de ciclisti s-au decis sa pedaleze in competitia Riders Club – La Broaste

BUCURESTI - 22 mai 2014

Comunicat tip General in Sport

Bucuresti, 22 mai 2014 - Riders Club si partenerul sau Ciuc Natur Radler se pregatesc sa dea startul celui de-al doilea eveniment de ciclism pentru amatori din calendarul Riders Club MPG Series, invitand intreaga comunitate de rideri sa participe in cursa La Broaste.

La Broaste – 24 mai 2014, Padurea Caldarusani - Sitaru - se anunta a fi o zi superba pentru a pedala pe 3 trasee de poveste, la doar 35 km de Bucuresti. Orice rider posesor de bicicleta MTB are posibilitatea de a lua startul in marea competitie sau, pur si simplu, de a alege o cursa de agrement cu familia sau prietenii.  

Toate detaliile evenimentului pot fi acesate pe site-ul www.RidersClub.ro, participantii avand posibilitatea de a alege traseul adaptat nivelului propriu de abilitate si experienta: o cursa de 46 de km, un traseu de 23 km si o tura mai scurta, de doar 17 km. Traseul scurt este accesibil atat ciclistilor dornici de relaxare, cat si copiilor intre 6 si 14 ani, insotiti de parinti. Piesa de rezistentă a evenimentului o constituie, cu sigurantă, traseul EPIC de 46 de km, care va propune riderilor experimentati o aventura de neuitat printr-o schimbare pemanentă de peisaj. 

La Broaste, cel de-al doilea eveniment din calendarul Riders Club – MPG Series, este o competitie ce ofera riderilor ocazia descoperirii Zonei Caldarusani, o zona de un farmec aparte, situata la mai putin de 40 km de Bucuresti. Fideli sloganului nostru din acest an, evenimentul propune un nou traseu de poveste, care pune in evidenta bogatia naturii din zona limitrofa Capitalei. Urez tuturor participantilor sa se bucure de ziua de 24 mai. Echipa MPG si partenerii sai vor fi alaturi de cei aproape 900 ciclistii ce si-au rezervat un loc in competitie, asigurandu-le un traseu si o experienta de exceptie”, a declarat Catalin Mocuta, Presedinte MPG.

La finalul curselor, vor fi organizate 42 de podiumuri si toti riderii inscrisi in concurs vor participa la o tombola cu premii deosebite. Cele mai importante momente ale cursei vor fi imortalizate si postate pe pagina de Facebook Riders Club. Astfel, alaturi de sponsorii evenimentului, ne respectam promisiunea de a face din competitia La Broaste, o zi speciala pentru fiecare.

La Broaste - o cursa pentru toti, la standarde speciale

Participantii la concursul La Broaste vor beneficia de un eveniment organizat la standarde ridicate:

-       3 trasee, la alegere, in functie de nivelul propriu de abilitate si experienta: o tura de 46 de km, un traseu de 23 km si un traseu mai scurt, de doar 17 km, accesibil si copiilor;

-       Beneficii de exceptie;

-       Cel mai performant sistem de cronometrare, MPG fiind Partener Oficial al MyLaps Timing Systems pentru Romania;

-       Comandament de interventie si comunicatii de urgenta;

-       Rezultate online;

-       Start in valuri;

-       Zona de leisure;

-       Spalare biciclete;

-       Catering;

-       Aproximativ 60 de persoane implicate in organizare (echipa MPG, voluntari, sponsori, fotografi).

La Broaste va fi urmat de alte 14 evenimente, toate unite de aceeasi platforma online si acelasi sistem de clasamente. Astfel, in acest an, Riders Club mai are programate evenimente de ciclism pentru amatori in Bicaz (jud. Neamt), Comana (jud. Giurgiu), Medias (jud. Sibiu), Campulung-Muscel (jud. Arges), Predeal (jud. Brasov), Gura Humorului (jud. Suceava), Malaia (jud. Valcea), Paulesti (jud. Prahova), Bacau, Targu Mures (Jud. Mures), Bucuresti, Cernica (jud. Ilfov) si Beltiug (jud. Satu Mare).

Calendarul Riders Club 2014 poate fi consultat pe www.RidersClub.ro.

-//-

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact este Paul AMFIM, la e-mail paul.amfim[at]mpg.com.ro, respectiv telefon 0725 546 270.

-//-

Despre Riders Club

Riders Club este comunitatea amatorilor de ciclism din Romania, diferentiati pe niveluri de abilitate si performanta, care participa la evenimentele dedicate acesteia, la nivel national, pe durata unui intreg sezon anual. La baza sistemului se afla platforma online www.RidersClub.ro, care centralizeaza intreaga activitate a membrilor. Pagina personala a fiecarui rider inscris, pagina fiecarui eveniment din calendar si clasamentele generate pe niveluri de abilitate sunt principalele functionalitati care vor oferi o experienta completa fiecarui membru. Calendarul Riders Club 2014 este disponibil pe www.RidersClub.ro.

 

Despre evenimentele MPG

                                                                                                                                                                       Platformele de evenimente sportive gestionate de MPG au generat o baza de membri de peste 60.000 de persoane, cu care se comunica permanent, prin intermediul unor moderne platforme online comprehensive si coerente, ce includ si componenta de social media. Proiectele MPG atrag, in general, oameni cu personalitate din categoria „trendsetters”, cu motivatii aspirationale puternice.

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia ProAm Events. Fundatia initiaza si sustine proiecte dedicate atragerii populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mpg1/900-de-ciclisti-s-au-decis-sa-pedaleze-in-competitia-riders-club-la-broaste