In martie debuteaza primele competitii Romanian Corporate Sports! Echipele companiilor se vor infrunta in primele competitii din 2015.

BUCURESTI - 6 martie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Sanatate, Sport, HR

Live site

Pe 9 martie se da startul in competitiile Romanian Corporate Sports, cel mai amplu sistem de competitii sportive pe echipe adresat companiilor din Romania. Sportul care sparge gheata este baschetul, urmat de tenis de masa si competitiile sportive de pub.

Romanian Corporate Sports - Baschet, editia de primavara 2015

Romanian Corporate Sports - Baschet, editia de primavara 2015

Romanian Corporate Sports - Baschet, care ia startul din 9 martie, are meciurile programate sa se desfasoare la Sala Polivalenta Rapid, din Bucuresti. Competitia va avea doua faze, una a grupelor, iar cealalta eliminatore. Faza finala este programata sa se desfasoare in 20 si 27 aprilie.

Romanian Corporate Sports – Tenis de Masa va incepe pe 11 martie si se va desfasura la Top Tenis Arena, din incinta Sema Parc. Echipele angrenate vor juca mai intai intr-o grupa de 8, iar apoi pe un tablou final, programat a se juca in 9 mai.

Pe 19 martie debuteaza competitiile de Pub Games, ce includ 3 discipline: biliard, bowling si darts. Jocurile se vor desfasura in cadrul clubului IDM, o data pe saptamana, prima faza fiind cea a Grupei, urmata fazele finale, programate in 25, 26 si 28 mai.

Prima etapa la fotbal va avea loc pe 24 martie, evenimentul urmand sa se desfasoare pe terenurile sintetice din incinta Federatiei Romane de Rugby, in zona Arcului de Triumf. Faza finala are programate sferturile in 4 iunie, semifinalele pe 9 iunie, iar finalele in 11 iunie.

Pe 9 mai debuteaza si Romanian Corporate Sports – Tenis, Editia de Primavara, ultimul act al evenimentului urmand sa se desfasoare in 21 iunie. Competitia va fi structurata in doua divizii, Masters si Challenge si va fi gazduita de Academia de Tenis Herastrau.

La jumatatea lunii mai va avea loc si competitia de Karting pregatita de Romanian Corporate Sports. Evenimentul va alinia la start echipe cu traditie, dar si companii noi.

Detalii despre firmele participante la editiile anterioare pot fi accesate aici, iar mai multe informatii despre sistem gasiti accesand: www.corporatesports.ro.

 

Despre MPG

Unul dintre proiectele sportive ale MPG este Romanian Corporate Sports (RCS), cel mai complex sistem de competitii sportive pe echipe, adresat companiilor si organizatiilor din Romania. Aduna-ti prietenii din firma si inscrie-te la oricare dintre competitiile Romanian Corporate Sports! Poti juca intregul an, inscriindu-te la una sau la ambele editii – primavara si toamna - ale intrecerilor din fiecare sport. Pentru mai multe informatii, acceseaza: www.corporatesports.ro si viziteaza pagina de Facebook a sistemului.
MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine proiecte dedicate atragerii populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. MPG este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 18 ani in domeniu. Coordoneaza peste 700 de evenimente sportive, in 70 de orase, pe 10 sporturi, acoperind intreg parcursul anului. Detalii despre companie si proiectele sale gasesti pe: www.mpg.com.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mpg1/in-martie-debuteaza-primele-competitii-romanian-corporate-sports-echipele-companiilor-se-vor-infrunta-in-primele-competitii-din-2015