Pasiune la cote maxime în simultanul de turnee România Joacă Tenis la Dublu

BUCURESTI - 28 octombrie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Social, Sport

Live site

Luna noiembrie rezervă un eveniment de top în calendarul amatorilor de tenis. Peste 800 de jucători se pregătesc să ia parte la cel mai mare simultan de turnee la dublu din țară: România Joacă Tenis la Dublu, coordonat de Circuitul Tenis Partener!

Romania Joaca Tenis la Dublu, Tenis Partener

Romania Joaca Tenis la Dublu, Tenis Partener

Evenimentul România Joacă Tenis la Dublu, aflat la cea de a 3-a ediție, se va desfășura în weekendul 18-20 noiembrie 2016, timp în care vor avea loc sute de meciuri în același timp în cel puțin 16 orașe din țară: București, Timișoara, Oradea, Cluj, Târgu Mureș, Bistrița, Sibiu, Târgu Jiu, Craiova, Brașov, Ploiești, Buzău, Tecuci, Iași, Piatra Neamț și Constanța.

Astfel, timp de trei zile, pasiunea pentru tenis va ajunge la cote maxime la nivel național.  Se vor juca exclusiv probe de dublu, în diverse formate, toti amatorii din țară găsindu-și un loc potrivit în competiție datorită sistemului propus de Tenis Partener, respectiv cel bazat pe niveluri de competitivitate.

Dacă vreți să luați parte la mega simultanul de turnee România Joacă Tenis la Dublu, trebuie să vă găsiți un partener de joc și să vă înscrieți pe www.tenispartener.ro. Înscrierile în eveniment sunt deschise online în perioada 7 - 15 noiembrie.

Toată lumea va fi recompensată: nu vor lipsi tricourile oficiale de eveniment, dar și alte produse oferite de sponsorii și partenerii evenimentului, câștigătorii urmând a fi premiați cu medalii, diplome și produse sportive.

România Joacă Tenis la Dublu este susținut de Persil, în calitate de sponsor oficial. Turneele Tenis Partener sunt sprijinite de Tennis Warehouse Europe, shop partener, de sponsorii oficiali de sistem Ciuc Natur Radler, Wilson, Head, Bucovina, Alpha Bank și Grand Papa, alături de sponsorii iNES Group, Gustare Nevinovată, Silan și Nomasvello.

Evenimentul reprezintă punctul de referință în calendarul competițional al sezonului de iarnă Winter Series 2016-2017, care va debuta în săptămâna 1 - 6 noiembrie. În total, în primele două luni ale sezonului indoor, sunt programate peste 50 de competiții în toată țara, calendarul fiind disponibil online pe site-ul oficial www.tenispartener.ro.

Susțin turneele Circuitului Tenis Partener, proiect sportiv coordonat de MPG, și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de tenis, partenerul de recrutare eJobs, alături de partenerii media principali INGA Media, Libertatea și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Orasulm.eu, România Pozitivă, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, Insport, Sports Planner și agenția de blogeri Kooperativa 2.0.

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. Compania este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 19 ani in domeniu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mpg1/pasiune-la-cote-maxime-in-simultanul-de-turnee-romania-joaca-tenis-la-dublu