Record: 440 de echipe se vor înfrunta în simultanul de turnee România Joacă Tenis la Dublu!

BUCURESTI - 18 noiembrie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Social, Sport

Live site

Weekendul acesta tenisul e sportul numărul 1 din România! 880 de jucători se vor afla pe terenurile de tenis din 17 localități pentru a lua parte la cel mai mare simultan de turnee la dublu din țară: România Joacă Tenis la Dublu, coordonat de Circuitul Tenis Partener!

Tenis Partener - România Joacă Tenis la Dublu 2016

Tenis Partener - România Joacă Tenis la Dublu 2016

Startul evenimentului România Joacă Tenis la Dublu, susținut de Persil în calitate de sponsor oficial, va avea loc vineri seara, 18 noiembrie, în cluburile care găzduiesc cele mai mari turnee.  În top 3 al orașelor cu cea mai mare participare în acest simultan de turnee se află:

- București cu 95 de echipe, ce vor juca în 2 cluburi, respectiv în Academia de Tenis Herăstrău și în As Club Politehnica;

- Craiova cu 42 de echipe, iar meciurile au loc în Tenis Club Olimp;

- Oradea cu 37 de echipe, care vor evolua la clubul Antonio Alexe.

În total, în weekendul 18-20 noiembrie 2016, vor avea loc nu mai puțin de 600 de meciuri, ce se vor desfășura în același timp, în 19 cluburi din țară: București - în 2 cluburi, Arad, Bistrița, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca - în 2 cluburi, Craiova, Mamaia – Constanța, Iași, Oradea, Ploiești, Piatra Neamț, Sibiu, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara și Tecuci. Numărul de jucători înregistrat în acest eveniment reprezintă un record absolut în istoria simultanelor de turnee dedicate amatorilor care s-au desfășurat în țara noastră, la ediția de anul trecut participând 375 de echipe.

Practic, în toată România pasiunea pentru tenis va ajunge la cote maxime pe durata acestor zile. Participanții, amatori de la nivelul 4 până la cei mai buni, de talie profesionistă, respectiv de la nivelul 9, vor evolua exclusiv în probe de dublu, în diverse formate. Indiferent de abilitate însă, fiecare jucător are un loc potrivit în competiție datorită sistemului propus de Circuitul Tenis Partener, bazat pe niveluri de competitivitate.

Toți participanții la România Joacă Tenis la Dublu, aflat la ediția a treia,  vor primi la înregistrarea în competiție tricoul oficial, produs din bumbac 100%, într-o nuanță atractivă de albastru și este imprimat cu emblema evenimentului în culoare albă. În pachetul de participare se va regăsi și un produs oferit de Persil, sponsorul oficial al simultanului de turnee, și un voucher cu discount de 20% la cumpărături oferit de Tennis Warehouse Europe. Câștigătorii probelor din acest eveniment vor fi primi diplome, medalii și produse sportive oferite de sponsori.

Mega simultanul de turnee România Joacă Tenis la Dublu va avea 50 de tablouri de joc aceste urmând să fie publicate în curând pe pagina oficială www.tenispartener.ro

România Joacă Tenis la Dublu este susținut de Persil, în calitate de sponsor oficial. Turneele Tenis Partener sunt sprijinite de Tennis Warehouse Europe, shop partener, de sponsorii oficiali de sistem Ciuc Natur Radler, Wilson, Head, Bucovina, Alpha Bank și Grand Papa, alături de sponsorii iNES Group, Gustare Nevinovată, Silan și Nomasvello.

Evenimentul reprezintă punctul de referință în calendarul competițional al sezonului de iarnă Winter Series 2016-2017, care va debuta în săptămâna 1 - 6 noiembrie. În total, în primele două luni ale sezonului indoor, sunt programate peste 50 de competiții în toată țara, calendarul fiind disponibil online pe site-ul oficial www.tenispartener.ro.

Susțin turneele Circuitului Tenis Partener, proiect sportiv coordonat de MPG, și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de tenis, partenerul de recrutare eJobs, alături de partenerii media principali INGA Media, Libertatea și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Orasulm.eu, România Pozitivă, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, Insport, Sports Planner și agenția de blogeri Kooperativa 2.0.

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. Compania este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 19 ani in domeniu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mpg1/record-440-de-echipe-se-vor-infrunta-in-simultanul-de-turnee-romania-joaca-tenis-la-dublu