Riders Club lanseaza calendarul 2014 si deschide inscrierile pentru ZIUA B

BUCURESTI - 27 februarie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, Sport

Live site

Riders Club, platforma MPG dedicata comunitatii ciclistilor amatori din Romania, anunta lansarea celui mai mare calendar de evenimente cu acoperire nationala, dedicate acestora. Calendarul include o serie de 15 evenimente, toate unite de acelasi sistem de clasamente.

Astfel, in acest an, Riders Club are programate evenimente de ciclism pentru amatori in Bucuresti, Cernica (jud. Ilfov), Constanta, Caldarusani (jud. Ilfov), Bicaz (jud. Neamt), Comana (jud. Giurgiu), Medias (jud. Sibiu), Campulung-Muscel (jud. Arges), Predeal (jud. Brasov), Gura Humorului (jud. Suceava), Paulesti (jud. Prahova), Bacau si Targu Mures (Jud. Mures).

Primul eveniment din aceasta serie este ZIUA B - cel mai important maraton de ciclism Riders Club al anului. ZIUA B se va desfasura pe 12 aprilie 2014 si va avea startul din centrul expozitional Exporom, la doar 4 km de statia de metrou Pantelimon. Ca element de noutate, cu ocazia acestui prim eveniment, dupa start, traseul va continua cu o portiune de 3 km ce va presupune defilarea participantilor in pluton compact, pe DN3 (Calea Dobrogei).

ZIUA B - 12 aprilie 2014

ZIUA B - 12 aprilie 2014

 La nici 2 ani de cand MPG a lansat Riders Club, am reusit sa coagulam o comunitate de peste 4.000 de membri, oameni cu adevarat pasionati de ciclism si de iesirea in natura, oameni care isi doresc sa faca miscare si sa poata concura intr-un sistem bine pus la punct. 

Catalin Mocuta – Presedinte MPG

„Pentru ZIUA B, primul eveniment de anvergura Riders Club al anului, am pregatit 3 trasee diferite, adaptate pentru fiecare nivel de abilitate: o tura de 61 de km, un traseu de 32 km si un traseu mai scurt, de doar 23 km. Ii invitam pe toti amatorii de ciclism la ZIUA B, ziua celor ce se bucura de o plimbare cu bicicleta in natura! Padurea Cernica, cu peisajele ei de vis, este un spatiu ideal. Astfel ca, pe scurt, ZIUA B inseamna 3 trasee, 4 paduri si 5 lacuri.” explica Ovidiu Cocieru – Director de Evenimente MPG.Cei interesati sa participe se pot inscrie, incepand de azi, pe site-ul www.RidersClub.ro.

Pana pe 2 martie 2014 se pot face rezervari de locuri la eveniment, la un pret promotional, rezervarea putand fi achitata sau anulata mai tarziu.

Anul competitional va continua, rand pe rand, cu: Doltcini XCO - Constanta (3 mai), „La Broaste”  - Caldarusani (24 mai), Marathon MTB Bicaz - (31 mai), „Dumbrava cu Margaritar” – Comana (14 iunie), PRO AS - Medias Tour (28 iunie), Trofeul Muscelului - Campulung (19 iunie), MTB Predeal Trophy (9 august), Bucovina MTB Maraton - Gura Humorului (23 august), „Livada cu Ciresi” - Paulesti (31 august), MTB Extra Zone - Bacau (13 septembrie), Maratonul Nirajului - Targu Mures (20 septembrie), „4 pedale” - Bucuresti (21 septembrie), „Haiduci si Domnite” - Moara Vlasiei (12 octombrie) si „Legendele Toamnei” - Cernica (26 octombrie). 

Despre MPG

MPG este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, avand sub coordonare peste 600 de evenimente pe an, acoperind intreg parcursul anului. MPG coordoneaza sisteme nationale pe 3 sporturi – tenis (www.tenispartener.ro), ciclism (www.ridersclub.ro) si alergare (www.runfest.ro), precum si un sistem cu 10 discipline, in Bucuresti, accesat de peste 100 de companii (Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro). In plus, proiectul pentru copii - Tenis10 (www.tenis10.ro) a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013.

Despre Riders Club
Riders Club este comunitatea pasionatilor de biciclete din Romania, diferentiati pe niveluri de abilitate si performanta, care participa la evenimentele Riders Club organizate in toata tara, pe durata unui intreg sezon. La baza sistemului se afla platforma online www.RidersClub.ro, care centralizeaza intreaga activitate a clubului. Pagina personala a fiecarui rider inscris, pagina fiecarui eveniment din calendar si clasamentele generate pe niveluri de abilitate sunt principalele functionalitati care vor oferi o experienta completa fiecarui membru al clubului. Calendarul Riders Club 2014 este disponibil pe www.RidersClub.ro.