Romania Joaca Tenis la Dublu in 15 orase! Cel mai mare simultan de turnee de dublu din tara da startul Winter Series 2015-2016

BUCURESTI - 30 octombrie 2015

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Sport, HR

Live site

S-au deschis inscrierile pentru primele turnee Winter Series ce fac parte din calendarul de iarna 2015-2016, coordonate de Tenis Partener, cel mai mare circuit de tenis pentru amatori din tara noastra.

Tenis Partener - Romania Joaca Tenis la Dublu, 21-22 noiembrie 2015

Tenis Partener - Romania Joaca Tenis la Dublu, 21-22 noiembrie 2015

Al 6-lea sezon dedicat sportului alb, desfasurat pe terenuri acoperite, pastreaza traditia si asigura prim-planul probei de dublu, cele mai importante turnee din cadrul Winter Series urmand sa fie cuprinse in aceasta proba.

Primele competitii vor incepe de pe 2 noiembrie, iar startul oficial se va da odata cu cel mai mare simultan de turnee de dublu din tara Romania Joaca Tenis la Dublu, ce se va desfasura in weekendul 21-22 noiembrie a.c., in peste 15 orase.

In timpul sezonului, reperele pentru proba de dublu sunt reprezentate de: Super turneele cu niveluri intregi si intermediare din Bucuresti - cu recordul de 92 de echipe inscrise, in cadrul turneului de la Clubul Dinamo, in 2014; Super Golduri la Timisoara, Craiova si Cluj-Napoca; turnee consistente la Targu Mures, Constanta, dar si Targu Jiu.

Pentru cei mai competitivi dintre jucatori destinatia este foarte clara: Winter Series Stars 2016, unul dintre cele mai apreciate evenimente coordonate de Circuitul Tenis Partener, dintr-un calendar cu peste 500 de turnee. Nu vor fi neglijate nici turneele de simplu, aproximativ jumatate dintre evenimente urmand sa contina si probe de simplu. Pasionatii de sportul alb se pot inscrie pe adresa: tp@mpg.com.ro.

Calendarul pentru urmatoarea perioada va fi finalizat si publicat in sectiunea de Turnee de pe pagina oficiala a Tenis Partener, pana saptamana viitoare. Este important de precizat ca noutati in agenda pot aparea oricand, mai ales ca vecinii de la sud de Dunare inaugureaza sali de tenis la Ruse si Dobrich si sunt nerabdatori sa ne gazduiasca.

Pentru mai multe detalii despre Winter Series 2015-2016 si evenimentele din cadrul circuitului, va invitam sa vizitati pagina oficiala www.tenispartener.ro si dar si pagina Facebook Tenis Partener.

***

Despre MPG:

MPG este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori si coordoneaza peste 750 de evenimente, in 70 de orase, acoperind intreg parcursul anului. MPG implementeaza 4 sisteme nationale:  tenis - www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro; ciclism - www.ridersclub.ro; alergare – www.runfest.ro; un sistem de competitii pe 10 discipline sportive, in Bucuresti, accesat de peste 150 de companii - Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Totodata, proiectul pentru copii Tenis10 - www.tenis10.ro - a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013. Compania a creat si dezvoltat si un proiect cu format special, cursa cu obstacole URBATLON – www.urbatlon.ro. In ultimii 8 ani, MPG a implementat peste 2.500 de evenimente sportive si a lansat campanii de comunicare impreuna cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se gasesc pe pagina oficiala www.mpg.com.ro. 

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. Compania este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 18 ani in domeniu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mpg1/romania-joaca-tenis-la-dublu-in-15-orase-cel-mai-mare-simultan-de-turnee-de-dublu-din-tara-da-startul-winter-series-2015-2016