Romania Joaca Tenis la Dublu, sport si pasiune in 17 turnee simultane

BUCURESTI - 10 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Sanatate, Social, Sport

Weekendul 22-23 noiembrie 2014

Rachetele se incing in luna noiembrie! Sute de pasionati de tenis din Romania se antreneaza intens pentru cel mai mare simultan de turnee din sezonul de iarna. In weekendul 22-23 noiembrie 2014 are loc evenimentul de amploare Romania Joaca Tenis la Dublu, in care se vor desfasura nu mai putin de 17 turnee in 16 orase din intreaga tara. Jucatorii au ocazia sa se inscrie direct in Tenis Partener, cel mai mare circuit destinat amatorilor si sa demonstreze ca tenisul poate domina topurile sportive.

Circuitul Tenis Partener - Platinum Targu Mures, foto: MPG

Circuitul Tenis Partener - Platinum Targu Mures, foto: MPG

 Romania Joaca Tenis la Dublu, eveniment aflat la a doua editie, programeaza in Bucuresti, asa cum a obisnuit publicul deja, cele mai mari tablouri de dublu din Circuitul Tenis Partener. Este o crestere consistenta, dupa ce anul trecut au avut loc 13 turnee in 10 orase si ne-am bucurat de prezenta a 550 de jucatori. La evenimentul din weekendul 22-23 noiembrie ne asteptam sa ia parte la turnee peste 650 de pasionati de tenis din intreaga tara. 

Cătălin MOCUȚA, președintele agenției de marketing sportiv MPG

Portile cluburilor de tenis se vor deschide larg pentru pasionatii de sportul alb, fie jucatori sau spectatori pentru cele 17 turnee de tenis care se vor desfasura in acelasi timp in cluburile din Romania. In perioada 10-18 noiembrie, in care au loc inscrierile la Romania Joaca Tenis la Dublu, fiecare are sansa sa se inscrie la aceste turnee si sa simta pasiunea unui meci cu miza mare alaturi de partener. Este o ocazie buna de a te bucura de frumusetea acestui sport si de a beneficia de sfaturile specialistilor si de a testa si echipamente performante.

Romania Joaca Tenis la Dublu, eveniment aflat la a doua editie, programeaza in Bucuresti, asa cum a obisnuit publicul deja, cele mai mari tablouri de dublu din Circuitul Tenis Partener. Este o crestere consistenta, dupa ce anul trecut au avut loc 13 turnee in 10 orase si ne-am bucurat de prezenta a 550 de jucatori. La evenimentul din weekendul 22-23 noiembrie ne asteptam sa ia parte la turnee peste 650 de pasionati de tenis din intreaga tara, a declarat Catalin Mocuta, presedintele agentiei de marketing sportiv MPG.

Simultanul de turnee a fost un succes inca de la prima editie, iar Capitala a gazduit cele mai mari turnee de dublu ale anului, in cadrul a doua cluburi, asa cum se va intampla si acum, fiind asteptate peste 120 de echipe de la toate nivelurile de joc. Celelalte orase care vor fi animate de turneele de dublu sunt: Brasov, Buzau, Campulung, Cluj, Craiova, Iasi, Mamaia, Medias, Piatra-Neamt, Ploiesti, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures si Timisoara.

Daca esti incepator si vrei sa descoperi placerea adevarata de a juca tenis, incearca experienta inedita pe care ti-o ofera un turneu creat special pentru amatori. Prin Tenis Partener, aproape 13.000 de jucatori din intreaga tara au ales sa isi petreaca timpul liber practicand tenisul intr-un mod organizat si au format astfel o comunitate dinamica care incurajeaza un stil de viata sanatos si activ. Intra pe site-ul oficial www.tenispartener.ro si alege unul dintre cele 2 tipuri de conturi. Vei beneficia de un cont personal si un profil de jucator cu informatii despre activitatea ta si, bineinteles, vei intra in clasamentele comunitatii Tenis Partener.

Inscrierile la Romania Joaca Tenis la Dublu se fac exclusiv online si sunt deschise de astazi pana pe 18 noiembrie a.c. pe www.romaniajoacatenis.ro.

MPG, coordonatorul Circuitului Tenis Partener, va oferi premii atractive si beneficii pentru participanti ce vor consta in echipamente sportive, precum si vouchere valorice.

Pentru mai multe detalii despre turneele Romania Joaca Tenis la Dublu, niveluri de pregatire, regulament, taxa de participare, program si premii puse la dispozitie de organizatori si de sponsori, te invitam sa vizitezi www.tenispartener.ro si www.romaniajoacatenis.ro, dar si paginile de Facebook ale sistemului Tenis Partener si Romania joaca Tenis.

Despre Tenis Partener:

Tenis Partener este cel mai complex proiect dedicat sportivilor amatori din Romania, utilizand 6 niveluri de performanta si avand propriul sistem de clasamente. Tenis Partener include peste 450 de turnee pe an – Silver, Gold si Platinum, care se organizeaza in 70 de orase si in 110 cluburi de tenis din tara si se adreseaza in prezent unei comunitati de aproape 13.000 de membri activi. Sistemul Tenis Partener a ajuns in cel de-al saselea sezon, iar noutatile pe care le-a oferit MPG in acest an membrilor acestei comunitati au constat in organizarea mai multor turnee Platinum, implementarea unor noi formate de joc, a unui nou nivel destinat jucatorilor debutanti si desfasurarea primelor competitii in Bulgaria. Romania Joaca Tenis este un simultan de turnee cu doua editii anuale: primavara si iarna, in sezonul rece meciurile fiind organizate la dublu.

Despre Tenis10:

Sistemul Tenis10, creat special pentru copiii intre 4 si 10 ani, reprezinta o comunitate formata din membri jucatori amatori de tenis. Spre deosebire de alte abordari, Tenis10 aduce un plus la capitolul distractie pe teren. Ideea de competitie se pastreaza in continuare fara a elimina elementele care compun jocul de tenis. In sistemul Tenis10, calendarul competitional include 150 turnee in 25 de orase, in 30 cluburi de tenis, pe toata durata anului. Scopul acestora nu este insa acela de a incorona campioni sau de a stabili ierarhii, ci de a-i ajuta pe copiii cu varsta de pana in 10 ani sa deprinda strategia si tactica jocului de tenis. In acest an, MPG a organizat primul turneu pe echipe pentru copii si primele turnee cu un alt format de scor, diferit de ceea ce s-a jucat pana acum in acest sistem. La turneele din calendarul Tenis10 iau parte peste 7.000 familii.

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia ProAm Events. Fundatia initiaza si sustine proiecte dedicate atragerii populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. MPG este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 18 ani in domeniu. Coordoneaza peste 650 de evenimente sportive, acoperind intreg parcursul anului. MPG implementeaza 3 sisteme nationale: tenis - www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro si ciclism - www.ridersclub.ro, precum si un sistem de campionate sportive pe 10 discipline, in Bucuresti, accesat de peste 100 de companii - Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Totodata, proiectul pentru copii Tenis10 - www.tenis10.ro - a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013. In ultimii 8 ani, MPG a implementat peste 2.500 de evenimente sportive si a lansat campanii de comunicare impreuna cu mass-media specializate. Petru a afla mai multe informatii despre MPG intra pe www.mpg.com.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mpg1/romania-joaca-tenis-la-dublu-sport-si-pasiune-in-17-turnee-simultane