Sezonul 8 al Tenis Partener, gata de lansare! In 2016, pasionatii de sportul alb vor avea la dispozitie peste 450 de turnee in cinci tari

BUCURESTI - 11 decembrie 2015

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Sport, Turism

Live site

A inceput numaratoarea inversa pana la debutul sezonului de tenis pentru 2016-2017. Calendarul Tenis Partener, cel mai mare circuit din tara destinat amatorilor, va fi unul caracterizat prin diversitate si spectaculozitate.

Tenis Partener 2015, cel mai mare circuit de tenis pentru jucatorii amatori din Romania

Tenis Partener 2015, cel mai mare circuit de tenis pentru jucatorii amatori din Romania

Evenimentele de top ale circuitului Tenis Partener, 13 la numar, au stabilit recorduri de popularitate in 2015, iar in 2016 se asteapta o crestere semnificativa a acestora, din toate punctele de vedere. Anul viitor, pe tenismenii amatori ii asteapta 6 turnee Platinum, un Masters la Gherla, Turneele Campionilor de simplu si dublu la Brasov si evenimentele de mare succes Romania Joaca Tenis si Bucurestiul Joaca Tenis. 

Vor fi pastrate toate formatele de joc speciale, incepand cu seria de mini-turnee “Descopera Tenis Partener”, dedicata incepatorilor, serie ce a strans aproape 50 de evenimente in cele mai mari centre din tara.

La fel ca in fiecare an, si in 2016 noi cluburi de tenis din tara si de peste granite si-au anuntat intentia de a se alatura circuitului Tenis Partener. O atentie speciala se va acorda dezvoltarii sectiunii de turnee internationale. Daca Moldova isi pastreaza graficul de turnee, in Bulgaria vor aparea localitati noi pe harta Tenis Partener, cu mai multe competitii, unele dintre ele chiar si in sezonul de iarna. Noutatea absoluta o reprezinta insa organizarea primelor turnee din Serbia, Ungaria si Austria. Astfel, calendarul 2016-2017 se anunta a fi deosebit de interesant si bogat in evenimente in care pasionatii vor avea la dispozitie peste 450 de turnee, in peste 70 de orase din Romania si din alte 5 tari.

O veste buna pentru cei impatimiti dupa puncte si premii este aceea ca va creste numarul turneelor Gold pana la aproximativ 75 de evenimente, iar valoarea premiilor oferite se va dubla fata de 2015, ajungand la 35.000 Euro. Pentru mai multe detalii si pentru a fi la curent cu ultimele noutati vizitati site-ul www.tenispartener.ro.

***

Despre Circuitul Tenis Partener:

Proiectul Tenis Partener, care intra al 8-lea an de existenta, este destinat tuturor jucatorilor de tenis amatori din Romania, fiind coordonat de MPG. Tenis Partener are o plaftorma online speciala dedicata membrilor sai - www.tenispartener.ro, utilizeaza 6 niveluri de performanta si are propriul sistem de clasamente de joc. Proiectul sportiv se deruleaza la nivel national si include peste 450 de turnee Silver, Gold si Platinum, care se desfasoara in 70 orase, din tara si de peste granite, in peste 100 cluburi de tenis, pe toata durata anului. Varsta minima a jucatorilor este de 11 ani pentru juniori si 18 ani pentru adulti. Detalii si albume de fotografii de la turnee gasiti si pe pagina Facebook a sistemului.

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. Compania este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 18 ani in domeniu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mpg1/sezonul-8-al-tenis-partener-gata-de-lansare-in-2016-pasionatii-de-sportul-alb-vor-avea-la-dispozitie-peste-450-de-turnee-in-cinci-tari