Camera speed Dome

BUCURESTI - 23 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Profilul companiei Mprotect CCTV este de importator si distribuitor de sisteme de supraveghere video.

Profilul companiei Mprotect CCTV este de importator si distribuitor de sisteme de supraveghere video. Oferim o gama diversificata de camere de supraveghere video si sisteme de supraveghere la cele mai bune preturi. In Romania din ce in mai multi oameni sunt in cautarea unui sistem de supraveghere video performant. Un sistem de supraveghere video bine configurat si instalat poate asigura protectie afacerii si caminului dumneavoastra.

Camera speed Dome este prevazuta cu un brat reglabil care permite montarea camerei in orice pozitie, si obtinerea unghiului dorit de vizualizare si filmare. Camera de supraveghere speed Dome  este echipata cu un dispozitiv motorizat care modifica pozitia camerei  sau a lentilei  obiectivului pe doua directii de miscare, in plan vertical si in plan orizontal. Acest dispozitiv se mai numeste in termeni tehnici si dispozitiv PTZ ( Pan Tilt Zoom). 

Daca dispuneti de un buget pentru achizitionarea unui sistem de supraveghere video, Mprotect CCTV va sta la dispozitie oferindu-va cele mai bune preturi.

Ne gasiti pe internet la magazinul nostru online:  Camere de supraveghereDespre Mprotect CCTV

Profilul companiei Mprotect CCTV este de importator si distribuitor de sisteme de supraveghere video.