Lansarea noii platforme Mr.Finance

BUCURESTI - 13 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Finante / Contabilitate

Live site

Mr.Finance continuă seria ghidurilor, recenziilor si sfaturilor practice pentru decizii înțelepte, pe lungă durată.
Noua platformă înseamnă o nouă atitudine și atenția îndreptată către consumatori și nevoile acestora.
MrFinance este partenerul tău în finanțe și decizii înțelepte!

Noul site MrFinance

Lansarea noii platforme Mr.Finance

Încă de la lansare, în 2016, site-ul Mr.Finance a fost conceput ca un instrument ce va ajuta utilizatorii să-și gestioneze finanțele personale și să aleagă produse financiare în mod corect și asumat. Bineînțeles, platforma vine în ajutor cu ghiduri, recenzii și articole financiare, special structurate pentru o decizie finală cât mai obiectivă.

Mr.Finance și-a propus să aducă în atenție informații utile despre credite bancare, credite rapide, asigurări, investiții și multe altele.

Astfel că, pe site-ul Mr.Finance vei găsi informații despre principalele companii ce prestează servicii de creditare atât bancare, cât și nebancare, procedurile de aplicare și acordare, criterii și cerințe, totul în termeni legali.

Mr.Finance a oferit utilizatorilor săi conținut util, înca de la început, ajutându-i pe aceștia să fie independenți în luarea deciziilor ce țin de finanțele personale.

Cum orice lucru devine mai bun cu timpul și vremurile se schimbă mereu, experții Mr.Finance au văzut acest lucru ca o provocare și au lansat o nouă platformă, oferind aceeași calitate în conținut, însă cu dinamicitatea vremurilor actuale și atenție la nevoile consumatorului de azi.

Ce aduce noua plarformă Mr.Finance?

Putem spune că îndrăzneala cu care furnizează și structurează informațiile în ghiduri și recenzii, ca apoi să adauge ingredientul cel mai important: grija față de consumator. Iar acest lucru s-a născut din dorința de a fi de ajutor, în primul rând, de a informa corect și pe înțelesul tuturor, și de a aduna într-un singur loc răspunsurile întrebărilor de zi cu zi legate de finanțele oamenilor.

Serviciile financiare sunt din ce în ce mai diverse și mai high-tech, au aplicații intuitive și mulți termeni din sfera digitală. De aceea, a fost nevoie de o schimbare a platformei, schimbare ce vine cu actualitate, îndrumare pas cu pas, exemple concrete de calcule, recenzii bine structurate, ce vor furniza informații valoroase pentru utilizatori.

Dacă până acum utilizatorul, în căutările sale pe internet, și-a dorit să găsească informațiile utile și clare, înainte să acceseze un credit rapid, spre exemplu, și nu a găsit răspunsurile sau îndrumările necesare, Mr.Finance le va pune la dispoziția acestuia, odată cu noua platformă.

Pentru fiecare instituție bancară sau nebancară, serviciu de transfer de bani, credit bancar sau platformă de investiții vei găsi conținut scris de experții noștri, sub formă de recenzii și ghiduri, grafice și tabele, alături de comparații extrem de utile. Totul a fost structurat pentru ca decizia finală să fie una corectă și favorabilă. Totodată, MrFinance acordă o notă fiecărei instituții, de la 1 la 5,  în funcție de calitatea serviciilor și, bineînțeles, particularitățile serviciilor oferite de aceasta.

Astfel că, noua platformă înseamnă o nouă atitudine și atenția îndreptată către consumatori.

Încheiem un capitol din care am învățat tot ce știm acum, și bine, dar și rău, și facem un pas mare către o nouă abordare. Cu îndrăzneala și dorința de a face lucrurile diferit și bine.

MrFinance, partenerul tău în finanțe și decizii înțelepte!

Despre Mrfinance Romania

Mr.Finance s-a poziționat ca partener și consilier financiar, înglobând în conținutul publicat problemele reale ale oamenilor, în cuvinte simple. Platforma se bucură de popularitate în rândul utilizatorilor atât prin conținutul publicat, sub formă de ghiduri și articole utile, cât și prin interactivitatea pe care o menține în platformele sociale si nu numai.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mrfinace-romania/lansarea-noii-platforme-mr-finance