Mr. Finance, platforma online de educație financiară, mai usor de folosit pentru utilizatori

BUCURESTI - 25 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Finante / Contabilitate


Mr. Finance, site-ul de educație financiară și comparații financiare pentru consumatori, a adus recent o serie de îmbunătățiri și update-uri platformei sale online. Cu un design nou și funcționalități menite să optimizeze experiența utilizatorului, Mr Finance își propune să ajute oamenii să aleagă cele mai bune soluții de creditare rapidă.

.

.

Din datele oferite de Google, ”credit rapid” înregistrează aproximativ 24.000 de căutări pe lună. Interesul crescut și cererea pentru credite rapide ar trebui să fie dublate de o informare corectă despre produsele financiare și o comunicare transparentă din partea instituțiilor de creditare. Acesta este aportul pe care site-ul Mr Finance dorește să îl aducă: să orienteze utilizatorii în oceanul vast al produselor de creditare, astfel încât să nu se supraîndatoreze și să ajungă în imposibilitate de plată.

Îmbunătățirea platformei mrfinance.ro a venit ca răspuns la nevoia utilizatorilor de a găsi informații relevante cu ușurință și conținut de calitate. Cele mai recente update-uri urmăresc înnoirea tehnologiei și creșterea navigabilității pe site. Mrfinance.ro se bucură acum de un design nou și user friendly, cu inspirații pe material design de la Google si react js de la Facebook. Aceste update-uri sunt completate de îmbunătățirea timpului și a vitezei de încărcare a site-ului de la 80 la 95 în Google Speed Test. Noile schimbări au vizat, de asemenea, modul de organizare a conținutului și calitatea informațiilor.

Categoria de credite rapide fara dobanda și recenziile au fost astfel structurate încât să îi ofere utilizatorului o navigare eficientă. Pentru fiecare tip de credit au fost adaugate calculatoare cu un grad ridicat de usability, care permit calculul rapid al ratelor de credit. Prin simpla accesare a recenziei unui tip de credit, utilizatorul va avea o prezentare detaliată, informativă, și o abordare critică, ce constă în prezentarea avanta

 

Mr. Finance, site-ul de educație financiară și comparații financiare pentru consumatori, a adus recent o serie de îmbunătățiri și update-uri platformei sale online. Cu un design nou și funcționalități menite să optimizeze experiența utilizatorului, Mr Finance își propune să ajute oamenii să aleagă cele mai bune soluții de creditare rapidă.

Din datele oferite de Google, ”credit rapid” înregistrează aproximativ 24.000 de căutări pe lună. Interesul crescut și cererea pentru credite rapide ar trebui să fie dublate de o informare corectă despre produsele financiare și o comunicare transparentă din partea instituțiilor de creditare.  Acesta este aportul pe care site-ul Mr Finance dorește să îl aducă: să orienteze utilizatorii în oceanul vast al produselor de creditare, astfel încât să nu se supraîndatoreze și să ajungă în imposibilitate de plată.

Îmbunătățirea platformei mrfinance.ro a venit ca răspuns la nevoia utilizatorilor de a găsi informații relevante cu ușurință și conținut de calitate. Cele mai recente update-uri urmăresc înnoirea tehnologiei și creșterea navigabilității pe site. Mrfinance.ro se bucură acum de un design nou și user friendly, cu inspirații pe material design de la Google si react js de la Facebook.

Aceste update-uri sunt completate de îmbunătățirea timpului și a vitezei de încărcare a site-ului de la 80 la 95 în Google Speed Test. Noile schimbări au vizat, de asemenea, modul de organizare a conținutului și calitatea informațiilor. Categoria de credite rapide și recenziile au fost astfel structurate încât să îi ofere utilizatorului o navigare eficientă. Pentru fiecare tip de credit au fost adaugate calculatoare cu un grad ridicat de usability, care permit calculul rapid al ratelor de credit.

Prin simpla accesare a recenziei unui tip de credit, utilizatorul va avea o prezentare detaliată, informativă, și o abordare critică, ce constă în prezentarea avantajelor și dezavantajelor fiecărui credit, precum și sfaturi și recomandări din partea echipei Mr Finance. Recenziile sunt astfel redactate și organizate încât să ofere posibilitatea comparației cu alte credite. Utilizatorul este sprijinit, în acest fel, să ia decizia potrivită în funcție de nevoile și posibilitățile sale.

Site-ul mrfinance.ro nu se oprește în acest punct în procesul de optimizare. În lunile care urmează, echipa va lucra la o serie de schimbări, în special pe partea de conținut. Aceeași abordare va fi adoptată și pentru îmbunătățirea paginilor de credite bancare. Scopul este acela de a integra toate băncile din România, cu produsele financiare pe care le oferă. Acesta este un proiect pe cât de mare pe atât de important, întrucât utilizatorii vor avea acces la analize complete, orientate spre o abordare critică și comparativă, cu privire la ofertele existente pe piața din România.

Despre Mr. Finance

Mr. Finance este o platformă online ce le permite utilizatorilor să se informeze corespunzător cu privire la piața serviciilor de creditare rapidă. Lansată în 2016, platforma a fost creată cu scopul de a informa și educa publicul cu privire la opțiunile de credite rapide si credite rapide fara dobanda, precum și alte instrumente și produse financiare. Cititorii interesați nu vor găsi aici doar informații referitoare la tipurile de împrumuturi și companiile existente pe piață, ci și o serie de articole financiare cu caracter educativ. Pentru a afla noutăți cu privire la activitatea Mr. Finance, vă invităm să vizitați press room-ul dedicat mrfinance.ro/press-room.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mrfinace-romania/mrfinance-ro-partenerul-tau-in-finante