Aplicația imobiliară ZOOMO este disponibilă pe piața românească

BUCURESTI - 14 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Imobiliare

Aplicația imobiliară ZOOMO, prima platformă de tip agregator imobiliar care integrează realitatea augmentată în procesul de tranzacționare imobiliară este disponibilă pe piața românească începând cu data de 15 octombrie 2020.

Aplicația imobiliară ZOOMO, prima platformă de tip agregator imobiliar care integrează realitatea augmentată în procesul de tranzacționare imobiliară este disponibilă pe piața românească începând cu data de 15 octombrie 2020.

București, România (octombrie 2020) - Un grup de antreprenori români și-a propus să actualizeze piața imobiliară din România, adaptând-o la era digitală în care trăim cu ajutorul unei noi aplicații pentru iOS și Android. ZOOMO este mai mult decât un clasic agregator imobiliar și are potențialul de a crește standardele de transparență, inovație și profesionalism. Aplicația a fost dezvoltată pentru a oferi atât clienților finali, cât și agenților imobiliari cu adevărat profesioniști un instrument de valoare în procesul de prospectare și tranzacționare imobiliară. ZOOMO este disponibilă pe piața românească începând cu data de 15 octombrie 2020, exclusiv pentru terminalele mobile care utilizează iOS și Android.

ZOOMO apare pe piață imobiliară autohtonă pentru a rezolva o serie de probleme cu care se confruntă atât clienții finali, cât și agenții imobiliari. În primul rând, ZOOMO ajută la simplificarea procesului de găsire și tranzacționare a proprietăților imobiliare , care devin disponibile ușor, sub forma unor afișe digitale, exact în zonele ideale pentru cei interesați. Mai mult, platforma oferă tuturor utilizatorilor posibilitatea de a accesa detaliile acestor afișe digitale cu un simplu click, ajutând la creșterea transparenței pe piața imobiliară și simplificând procesul de analiză a ofertelor. ZOOMO permite vizualizare afișelor digitale chiar pe fațadele clădirilor disponibile din zona ideală, pe ecranele telefoanelor sau tabletelor, cu ajutorul tehnologiei de realitate augumentată.

Noua aplicație imobiliară ZOOMO creează o punte de legătură între clienții interesați de proprietăți cu un plus de valoare și agenții imobiliari cu adevărat profesioniști, interesați de proprietăți exclusive. Cu ajutorul acestei aplicații, clienții vor avea acces rapid la proprietăți exclusive, fără comisioane, vor putea colabora cu agenți imobiliari cu adevărat profesioniști și vor descoperi proprietăți de valoare simplu și rapid, exact ca într-un joc bazat pe tehnologia de realitate augumentată. Agenții imobiliari se vor bucura la rândul lor de o serie de beneficii importante, precum: creșterea veniturilor prin reducerea timpului de tranzacționare, acces la noi clienți, costuri reduse pentru afișarea afișelor digitale, față de cele clasice, și alte reduceri de costuri importante, atât comparativ cu agregatoarele clasice, cât și în ceea ce privește producția de materiale publicitare.

ZOOMO actualizează piața imobiliară din România din octombrie 2020, cu ajutorul tehnologiei de realitate augumentată. Noua aplicație imobiliară va duce la creșterea standardelor de transparență, inovație și profesionalism.

                                                                                                                             

Pentru mai multe informații:

Alexandru Printz

Tel: 0737.906.069

Email:office@zoomo.ro