Rezidential.NET lanseaza primul catalog al proiectelor rezidentiale din Bucuresti

BUCURESTI - 17 octombrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

www.Rezidential.NET isi extinde campania de promovare si in offline. Site-ul de ansambluri rezidentiale noi a editat o brosura cu proiectele imobiliare din Bucuresti, brosura ce va fi distribuita gratuit vizitatorilor de la targurile imobiliare. Prin parteneriatele media incheiate cu principalele targuri imobiliare din tara, www.Rezidential.NET va distribui vizitatorilor acestora un catalog complet al proiectelor rezidentiale din fiecare oras.

Dupa Condominium si TNI, urmatorul targ imobiliar de unde puteti obtine Catalogul Rezidential.NET este Targul Imobiliar National tIMOn editia 16-19 octombrie 2008, eveniment desfasurat la World Trade Plaza.

Portalul reuneste ofertele de apartamente in blocuri noi, vile noi, dar si locuinte de lux. Site-ul se adreseaza atat celor ce intentioneaza sa-si ahizitioneze o locuinta, dar si celor ce au facut aceasta investitie, prin lansarea sectiunii Deco, unde vizitatorii vor gasi articole si sfaturi legate de amenajarea locuintei.

Rezidential.NET continua promovarea in Cluj-Napoca, unde, intre 30 octombrie-2 noiembrie, va avea loc evenimentul Condominium Expo organizat in Polus Center.