multiculturalism    

Comunicate de presa si evenimente pe tema multiculturalism

 • multiculturalism. Anunt de deschidere a inscrierilor

  multiculturalism

  Bucuresti - 20 aprilie 2021

  Comunicat de FUNDATIA ROMANIAN BUSINESS SCHOOL

  Fundația Romanian Business School și Școala Gimnazială Metropolitană A.R.C. din București vă invită miercuri 21 aprilie 2021, ora 19:00, la Ziua Ferestrelor Deschise! O întâlnire live pe facebook cu profesorii noștri și echipa de manage ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: debate , #scoalametropolitanaarc , multiculturalism , #scoalaprivata

  Vezi toate comunicatele de presa despre multiculturalism

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul multiculturalism.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la multiculturalism. Informatiile despre multiculturalism cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul multiculturalism, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la multiculturalism, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.