multisplit    

Comunicate de presa si evenimente pe tema multisplit

 • multisplit. Aparate de aer conditionat LG ARTCOOL

  multisplit

  Bucuresti - 13 April 2011

  Comunicat de SC Instarom Instalatii Romania SRL

  SC Instarom Instalatii Romania SRL, partener oficial LG in Romania, lanseaza magazinul online dedicat aparatelor de aer conditionat LG gama ART COOL, oferind toate modelele disponibile din cea mai apreciata categorie de echipamente atat de catre util ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: instalatii , instarom , aer conditionat , lg , climatizare , multisplit

  Vezi toate comunicatele de presa despre multisplit

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul multisplit.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la multisplit. Informatiile despre multisplit cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul multisplit, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la multisplit, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.