muppets    

Comunicate de presa si evenimente pe tema muppets

 • muppets. Ssst! Noapte bună! Ne vedem la primăvară!

  muppets

  Bucuresti - 6 decembrie 2016

  Comunicat de Muzeul Antipa

  Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” şi Uninvented Kids vă invită la o nouă serie de întâlniri cu Dodi și Roni sâmbătă, 10 decembrie 2016, începând cu ora 11.00, în Sala Multimedia a Muzeului. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: conferinta , copii , muzeul antipa , animale , dodi si roni , muppets

  Vezi toate comunicatele de presa despre muppets

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul muppets.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la muppets. Informatiile despre muppets cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul muppets, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la muppets, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.