MUSAT STUDIO la Cupa Mondiala de Rugby 2011

BUCURESTI - 2 septembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Social

Musat Studio a fost selectionat sa reprezinte Romania la spectacolul de moda Westfield Style Pasifika – un eveniment unic, care va avea loc in aceasta toamna in cadrul Campionatului Mondial de Rugby din Noua Zeelanda.

MUSAT STUDIO la Cupa Mondiala de Rugby 2011

Designerul Andreea Musat, parte creativa a brandului Musat Studio, a fost invitata de catre insusi Prim-ministrul Noii Zeelande, Rt Hon John Key, sa participe in cadrul evenimentului, in sectiunea “International Designer Collection”, si de a raspunde provocarii de a  concepe un articol de imbracaminte folosind lana Merino din Noua Zeelanda. Creatia Andreei Musat va defila pe catwalk alaturi de alte creatii ale designerilor internationali renumiti, ce  provin din cele 19 natiuni participante la Campionatul Mondial de Rugby, printre care John Rocha (Irlanda), Yohji Yamamoto (Japonia) si Elliott J Frieze (Scotia).

 Tinuta imbina elemente reprezentative tarii gazda si a sportului rugby, cat si detalii care amintesc de calusarii autohtoni, fiind un contrast intre taieturi minimaliste pe piele si volume spectaculoase din stofa de lana specifica zonei Merino.

Spectacolul  de moda se va desfasura pe 18 si 19 octombrie 2011 la Vector Arena in Auckland,  in zilele in care se vor disputa semifinala si finala campionatului. Premierea participantilor se va face in fata a mii de personalitati invitate si va fi transmis pe TV ONE. 

Contact :

pr@musatstudio.com

www.musatstudio.com

facebook page: www.facebook.com/musatstudio

 Showroom MUSAT STUDIO

Strada Zarii, nr. 6, Cotroceni, Bucuresti, Romania

e-mail: office@musatstudio.com  / andreeamusat@musatstudio.com

telefon: +4021 312 02 99 / +40726 260 388 / +40732 670 570