Jo şi Juju în ediţia 5 a emisiunii MyKARAOKE STAR cu Mc NiNO, DJ GORE si Robert Tache la TVH

BUCURESTI - 14 octombrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Live site

Duminică 13 octombrie de la ora 21:00 la TVH, aveti parte din nou de două ore de distracţie alături de MC NiNO, Dj Gore şi Robert Tache, gazdele emisiunii MyKARAOKE STAR. Vă invităm să urmăriţi cea de a 5- a ediţie a celui mai mare CONCURS de KARAOKE televizat din România ! Va invitam sa urmariti promo-ul acestei editii http://youtu.be/IN9kmvWUsIk.

JO si JUJU invitati in editia 5 a emisiunii MyKARAOKE STAR cu MC NiNO, DJ GORE si ROBERT Tache la TVH.

Nu lansam vedete'n spatiu...noi doar le pregatim...

MyKARAOKE.ro

Pentru ultima oară în acest sezon, cei cinci concurenţi vor avea ocazia să îşi exprime talentul muzical şi să afle părerile celor doi invitaţi speciali: Jo (Ioana Anuţa) si Juju. Intraţi de curând pe piaţa muzicală, cei doi vor povesti momente din concursurile la care au participat şi cât de mult s-au luptat pentru a se afirma pe piaţa muzicală românească.

În această ediţie pe scena MyKARAOKE STAR, Jo şi Juju vor interpreta împreună piesa “Inapoi”, dar şi câte o piesă de karaoke. La provocarea lui Mc Nino, Juju va oferi şi un moment inedit de beatbox.

În urma voting-ului s-a desemnat finalistul celei de a 4- a ediţii, care va fi cunoscut de către telespectatori duminică seară şi revăzut miercuri 16 octombrie, de la ora 10:00 a.m. în cadrul emisiunii radio-televizate “Light Zone” realizată de Robert Tache la HFM Radio şi TVH. Echipa HFM Radio a pregătit o noua surpriză şi în această ediţie, provocând doi participanţi să cânte împreună o piesă ! Pe cei doi îi puteţi asculta marţi, 15 octombrie în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Dj Gore va deschide şi de această dată emisiunea însă cu un stil muzical diferit, fiind pregătit să dea startul interpretărilor live. MC Nino şi Robert Tache şi-au îndeplinit rolul de amfitrioni ai celui mai mare concurs de karaoke televizat din România. La începutul ediţiei ei şi-au împărţit gradenele prin tragere la sorţi. La final, gradena aleasă de Mc Nino s-a dovedit a fi norocoasă, acolo aflându-se toţi concurenţii extraşi.

Performanţa celor cinci concurenţi poate fi vizionată şi votată pe site-ul şi pagina de facebook a emisiunii MyKaraoke.ro, dar şi pe site-ul www.tv-h.ro. Decizia finală aparţine în totalitate publicului care îşi poate vota favoritul până joi, 17 octombrie, la ora 22:00, când, în Club 24 Regie se va organiza prima petrecere de karaoke oficială a emisiunii. Vor cânta finaliştii şi concurenţii primului sezon dar şi cei prezenţi la petrecere, dornici să se afirme. În cadrul acestui eveniment cu acces liber, îi vom cunoaşte pe ultimii doi finalişti şi vom afla şi ultima piesă care va fi înterpretată în marea finală din 20 octombrie.

Vă invităm să urmăriţi editia a cincea a emisiunii MyKARAOKE STAR, duminică 13 octombrie, de la ora 21:00 (în reluare luni de la ora 03:00 a.m., marţi de la ora 00:00 a.m. şi sâmbătă de la ora 16:00).

Detalii suplimentare si inscrieri pe www.MyKARAOKE.ro

sau www.facebook.com/MyKARAOKE.ro

Daca nu receptionati TVH va rugam sa solicitati acest lucru operatorului dvs de cablu sau sa efectuati o noua cautare a postului in pachetul digital sau puteti urmari on-line pe www.TV-H.ro.

O productie MyKARAOKE Music Production Management in parteneriat cu TVH & EvoMUSIC PRODUCTION dupa un format "MyKARAOKE", creat de NiNO Florin Bolohan

Emisiune recomandata de HFM Radio - 103.4 Mhz Bucuresti - www.H-FM.ro

Parteneri:

Tattoit - www.Tattooit.ro

PATISERIA DARIA

Salon Mariana Grigore - www.SalonMarianaGrigore.ro

Comunicate de Presa - www.ComunicateDePresa.ro

Pentru parteneriate media sau alte probleme legat de emisiune ne puteti contacta pe e-mail la star@mykaraoke.ro sau la telefon 0747.521.822

Despre Music Awards

MyKARAOKE STAR, cel mai mare CONCURS de KARAOKE televizat din Romania cu MC NiNO, DJ GORE si ROBERT Tache in fiecare duminica de la ora 21:00 (în reluare luni de la ora 03:00 a.m., marţi de la ora 00:00 a.m. şi sâmbătă de la ora 16:00). Detalii si inscrieri pe www.mykaraoke.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/music-awards/jo-si-juju-in-editia-5-a-emisiunii-mykaraoke-star-cu-mc-nino-dj-gore-si-robert-tache-la-tvh