Nicole Cherry si Miss Mary in prima editie MyKARAOKE STAR, premiera celui mai mare CONCURS de KARAOKE televizat din România la TVH

BUCURESTI - 16 septembrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Live site

Duminică 15 septembrie de la ora 21:00 la TVH, veţi avea parte de două ore de distracţie si muzica live alături de MC NiNO, Dj Gore şi Robert Tache, gazdele emisiunii MyKARAOKE STAR, cea mai noua emisiune din grila TVH. Vă invităm să urmăriţi premiera celui mai mare CONCURS de KARAOKE televizat din România!

Nicole Cherry & Miss Mary invitate la MyKARAOKE STAR - 15 Septembrie 2013, ora 21:00 cu MC NiNO, DJ GORE si ROBERT Tache la TVH

NU LANSAM VEDETE'N SPATIU...NOI DOAR LE PREGATIM...

MyKARAOKE.ro

Concurenţii vor avea ocazia să îşi exprime talentul muzical şi să afle părerile celor doi invitaţi speciali.

Iar pentru că în această emisiune se cântă doar live, surprizele vocale se vor ţine lanţ! În prima ediţie o veţi putea asculta pe NICOLE CHERRY, interpretând în premieră varianta de karaoke a piesei Memories, moment surpriză pregătit de echipa emisiunii, special pentru ea.

Cea de-a doua reprezentantă a noii generaţii muzicale, MISS MARY, ne va încânta cu două momente muzicale 100% live, acompaniată la pian de reprezentantul EvoMusic Production, Cristian Bageac.

Dj Gore va deschide seara cu o voce puternică, fiind pregătit să dea startul interpretărilor live! MC NiNO şi Robert Tache şi-au îndeplinit rolul de amfitrioni ai celui mai mare CONCURS de KARAOKE televizat din România.

Participanţii primei ediţii au fost aşezaţi în doua gradene, astfel încât de la bun început, amfitrionii şi-au ales o gradenă  pe care să o reprezinte.

Dintre toţi participanţii au fost extraşi cei cinci concurenţi ai primei ediţii, dar extragerile nu s-au oprit aici! Echipa HFM Radio a pregătit o surpriză, provocând doi participanţi să cânte împreună o piesă! Răsplata lor? O invitaţie în cadrul emisiunii radio-televizate Light Zone,realizată de Robert Tache în ediţia de pe 17 septembrie. Însă surprizele nu s-au oprit aici! Unul dintre participanţi şi-a sărbătorit ziua de naştere chiar în cadrul emisiunii, MC NiNO oferindu-i cadou şansa de a participa şi el în cadrul emisiunii Light Zone.

Performanţa celor cinci concurenţi poate fi vizionată şi votată pe site-ul şi pagina de facebook a emisiunii MyKaraoke.ro. Decizia finală aparţine în totalitate PUBLICULUI care işi poate vota favoritul până joi, 19 septembrie, ora 20:00! Depinde de voi cine va fi primul finalist!

Detalii suplimentare si inscrieri pe www.MyKARAOKE.ro sau www.facebook.com/MyKARAOKE.ro

Vă invităm să urmăriţi prima ediţie a emisiunii MyKARAOKE STAR, duminică 15 septembrie, de la ora 21:00 la TVH! (în reluare luni de la ora 02:30 a.m. şi sâmbătă de la ora16:00).

Daca nu receptionati TVH va rugam sa solicitati acest lucru operatorului dvs de cablu sau sa efectuati o noua cautare a postului in pachetul digital sau puteti urmari on-line pe www.TV-H.ro.

O productie MyKARAOKE Music Production Management in parteneriat cu TVH & EvoMUSIC PRODUCTION.

Emisiune recomandata de HFM Radio - 103.4 Mhz Bucuresti - www.H-FM.ro

Parteneri:

PATISERIA DARIA

MIHAI ION PHOTOGRAPHY

ComunicateDePresa.ro

Pentru parteneriate media sau alte probleme legat de emisiune ne puteti contacta pe e-mail la star@mykaraoke.ro sau la telefon 0747.521.822

Despre Music Awards

MyKARAOKE STAR, cel mai mare CONCURS de KARAOKE televizat din Romania!
in fiecare duminica de la ora 21:00 la TVH cu MC NiNO, DJ GORE si ROBERT Tache
INSCRIERI pe www.MyKARAOKE.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/music-awards/nicole-cherry-si-miss-mary-in-prima-editie-mykaraoke-star-premiera-celui-mai-mare-concurs-de-karaoke-televizat-din-romania-la-tvh