mutatii    

Comunicate de presa si evenimente pe tema mutatii

 • mutatii. PREMIERA IN ROMANIA - GENETIC LAB introduce genotiparea IL28B si detectia mutatiilor genei EGFR

  mutatii

  Bucuresti - 5 April 2011

  Comunicat de Genetic Lab

  ... mutatiilor genei EGFR - exonii 19 si 21.Hepatita C este o boala infectioasa determinata de infectia cu virusul hepatic C ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: hepatita , laborator , genetic lab , hepatita c , il28b , egfr , mutatii , cancer pulmonar , genotipare , ciroza , cancer hepatic.

  Vezi toate comunicatele de presa despre mutatii

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul mutatii.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la mutatii. Informatiile despre mutatii cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul mutatii, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la mutatii, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.