La Muzeul Național de Geologie are loc sâmbătă, 12 decembrie și duminică, 13 decembrie atelierul Peisaje fantastice

BUCURESTI - 8 decembrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

La Muzeul Național de Geologie are loc sâmbătă, 12 decembrie și duminică, 13 decembrie, între următoarele intervale orare: 10.00-11.30, 12.00-13.30 și 14.00-15.30 atelierul Peisaje fantastice, din cadrul programului de timp liber Mașina timpului geologic.

Echipamentul pentru această călătorie trebuie să cuprindă în mod obligatoriu: bocanci, salopetă, șapcă și binoclu, pentru că staționăm în pădurile din Silurian. Plecăm în căutarea pădurilor de ferigă, cea mai veche plantă care crește și astăzi dar nu sub formă de copac. Atenția trebuie să fie maximă, nu se știe ce ascund aceste păduri misterioase!
Programul „Mașina timpului geologic” se adresează copiilor cu vârstă cuprinsă între 3 și 6 ani. Participarea la acest program se face prin rezervare la numărul de telefon: 212.89.52. Numărul maxim de copii participanți este de 20.
Costul biletului este de 14 lei/copil.
Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Radio România Cultural, Port.ro, Șapte Seri, comunicatedepresă.ro, copilul.ro, clopoțel.ro, calificativ.ro, grădinițe.com, onlinegallery.ro.

Despre Muzeul National de Geologie

Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani, incepand cu anul 1880, incluzand esantioane de mare valoare preluate succesiv din colectiile Biroului geologic si ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea si studierea esantioanelor a demarat o data cu infiintarea, in 1906, a Institutului Geologic al Romaniei.

Mădălina Nailia, specialist Relații Publice
Institutul Geologic al României
Telefon: 021.30.60.427.
madalina@geology.ro