Martisoare din minerale rare si unicat

BUCURESTI - 28 februarie 2010

Comunicat tip General in Social

Daca sunteti in cautarea unui martisor sau a unui cadou deosebit puteti veni la Muzeul National de Geologie, la Targul de Martisor – expozitie cu vanzare de pietre pretioase si semipretioase.

Pentru martisorul din acest an, expozantii au pregatit o oferta bogata de minerale rare si unicat - agat muschi, agat marion, jasp oceanic, crisocol, chihlimbar din Tarile Baltice, coral fosil (din Marea Rosie), coral albastru (Marea Bariera de Corali), crisopraz si serafinit. Acestea pot fi achizitionate fie in forma naturala, fie sub forma de coliere, bratari, cercei si inele.
Targul de Martisor este deschis pana pe 8 martie, inclusiv, in intervalul orar 10.00 – 18.30 (ultima intrare fiind la ora 18.00)
Preţul de acces este de 4 lei/redus şi 8 lei/adult.

Parteneri media: Romantic Fm, Radio Zu, Radio România Cultural, Radio Smart FM, Radio Itsy Bitsy, Jurnalul Naţional, Terra Magazin, Şapte Seri, comunicatedepresă.ro, Port.ro, onlinegallery.ro, calendarevenimente.ro, copilul.ro, clopoțel.ro, calificativ.ro, gradinițe.com, Elixir Press.

Despre Muzeul National de Geologie

Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani, incepand cu anul 1880, incluzand esantioane de mare valoare preluate succesiv din colectiile Biroului geologic si ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea si studierea esantioanelor a demarat o data cu infiintarea, in 1906, a Institutului Geologic al Romaniei.

021.212.89.52
lorentz.diana@igr.ro