Muzeul Național de Geologie organizează și în acest an colecta de jucării Sacul lui Moș Crăciun pentru copiii din centrele de plasament

BUCURESTI - 4 decembrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Institutul Geologic al României prin Muzeul Național de Geologie organizează în acest an cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil Sacul lui Moș Crăciun. Pentru a ne asigura că și în acest an, sacul moșului va fi plin de jucării pentru toți copiii, vă invităm să ne fiți alături și de această dată.

Până duminică, 20 decembrie, orele 17.30, vă așteptăm cu o jucărie sau cu o carte pe care să le depuneți în Sacul lui Moș Crăciun, amplasat în holul mare al Muzeului Național de Geologie. Beneficiarii acestei acțiuni sunt aproximativ 100 de copii din câteva centre de plasament care vor fi invitați la Muzeul Național de Geologie miercuri, 23 decembrie, pentru a se bucura de darurile strânse pentru ei.
Institutul Geologic al României prin Muzeul Național de Geologie a demarat acțiunea Sacul lui Moș Crăciun în anul 2008 și s-a bucurat de sprijinul a sute de copii și adulți din țoată țara. Jucăriile colectate au fost dăruite copiilor din trei centre de plasament din sectorul 6.
Informații suplimentare la numerele de telefon: 021.212.89.52 (Muzeul Național de Geologie) sau 021.306.04.27 (Institutul Geologic al României).

Despre Muzeul National de Geologie

Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani, incepand cu anul 1880, incluzand esantioane de mare valoare preluate succesiv din colectiile Biroului geologic si ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea si studierea esantioanelor a demarat o data cu infiintarea, in 1906, a Institutului Geologic al Romaniei.

Institutul Geologic al României
Telefon: 021.212.89.52
Muzeul Național de Geologie
Telefon: 021.306.04.27.
madalina@geology.ro