“Sacul lui Mos Craciun” - actiune caritabila

BUCURESTI - 22 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Institutul Geologic al Romaniei organizeaza si in acest an, prin Muzeul National de Geologie, evenimentul caritabil “Sacul lui Mos Craciun”.

Va asteptam alaturi de noi, din data de 22 noiembrie, pana duminica, 19 decembrie, sa umplem sacul mosului cu o jucarie sau o carte.Sacul lui Mos Craciun este amplasat in holul central al Muzeului National de Geologie. Obiectele donate vor fi oferite copiilor din centrele de plasament din Bucuresti si Voluntari.

Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon : 021/212.89.52.

Parteneri: Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, Elixir Press

Parteneri media: Romantic Fm, Radio România Cultural, Radio Smart FM, Radio Itsy Bitsy, Jurnalul Naţional, Şapte Seri, comunicatedepresă.ro, Port.ro, onlinegallery.ro, calendarevenimente.ro, copilul.ro, clopoţel.ro, calificativ.ro, grădiniţe.com, Ghidul Oraşelor, www.isoscel.com , TeenPress, SensoTV

Despre Muzeul National de Geologie

Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani, incepand cu anul 1880, incluzand esantioane de mare valoare preluate succesiv din colectiile Biroului geologic si ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea si studierea esantioanelor a demarat o data cu infiintarea, in 1906, a Institutului Geologic al Romaniei.