CONFERINTA DE PRESA SI VERNISAJ EXPOZITIE "PEREGRIN PRIN TRANSILVANIA"

Locul desfasurarii: CALEA VICTORIEI NR.12

Organizator: MUZEUL NATIONAL DE ISTORIE A ROMANIEI

CONFERINTA DE PRESA SI VERNISAJ EXPOZITIE

Ne face o deosebita placere sa va invitam la conferinta de presa de miercuri, 28 noiembrie, la ora 16.15, prilejuita de vernisajul expozitiei "Peregrin prin Transilvania", autor Peter Jacobi.

Vernisajul va avea loc in aceeasi zi, la ora 17.00, la Muzeul National de Istorie a Romaniei din Calea Victoriei nr.12.

Vor lua cuvantul cu aceasta ocazie, Excelenta Sa, Domnul Roland Lohkamp, Ambasador al Republicii Federale Germane in Romania, dr. Virgil Nitulescu, Secretar general in Ministerul Culturii si Cultelor, dr. Crisan Museteanu, Director General al Muzeului National de Istorie a Romaniei, dr. Ioana Vlasiu, Academia Romana si dr. Doina Punga, istoric de arta si cercetator la Muzeul National de Istorie a Romaniei.

PARTENERI MEDIA: Historia, Sapte Seri, Onlinegallery.ro, Comunicatedepresa.ro

Va asteptam cu drag!

Pentru detalii privind evenimentul si/sau pentru confirmarea participarii la conferinta de presa si la vernisaj, va rugam sa contactati Dep. Relatii Publice la tel. 3158207/int.1008;1015 sau e-mail: pr@mnir.ro.

Despre MUZEUL NATIONAL DE ISTORIE A ROMANIEI

Organizarea in parteneriat, la sediul altor muzee nationale din Capitala sau din tara, a unor expozitii sau evenimente culturale de anvergura, reprezinta o latura a activitatii Muzeului National de Istorie a Romaniei, data fiind situatia sa actuala (muzeul trece printr-un amplu proces de consolidare a cladirii si reorganizare a expozitiei de baza si a circuitului de vizitare, de mai bine de trei ani). Cu toate acestea, specialistii pregatesc pentru luna iunie o expozitie temporara despre perioada neagra a comunismului, avand in vedere succesul de care s-a bucurat expozitia din februarie despre dictatura ceausista, care a adunat peste noua mii de vizitatori intr-o luna.

Participare: Intrare libera