Aniversare în cultura românească

BUCURESTI - 15 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Fisiere atasate:

2593-program-170-de-ani.doc

MUZEUL NAŢIONAL DE ISTORIE NATURALĂ „GRIGORE ANTIPA” este o prestigioasă instituţie de cultură, cercetare ştiinţifică, de educaţie şi chiar de divertisment. Luna aceasta muzeul a împlinit 170 de ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, marţi 16 noiembrie, începând cu orele 10,00, în amfiteatrul Muzeului se va desfăşura...

Aniversare în cultura românească

SESIUNEA DE COMUNICĂRI dedicată acestui eveniment ca şi VERNISAREA EXPOZIŢIEI „Acasă” la Antipa prin care este prezentat, în premieră absolută, cabinetul de lucru al organizatorului Muzeului – Dr. Grigore Antipa.

La aceste manifestări şi-au anunţat participarea reprezentanţi ai Ministerului Culturii şi Cultelor, ai Ministerului Educaţiei şi Cercetării, ai Primăriei Municipiului Bucureşti, membrii ai Academiei Române şi ai Televiziunii Naţionale. Vor fi prezenţi muzeografi naturalişti din toată ţara, cercetători ştiinţifici zoologi din toate instituţiile de profil din ţară şi reprezentanţi ai tuturor muzeelor bucureştene.

Prezenţa dumneavoastră alături de noi în această zi importantă pentru Muzeul „Grigore Antipa” va fi o bucurie şi o mare onoare.

SPONSORII ACESTOR MANIFESTĂRI SUNT: HOTEL IBIS; BORSEC, R&R COMPANY, TIPOGRAFIA CURTEA VECHE, TVR CULTURAL, ŞAPTE SERI.

Despre Muzeul Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" este o veche instituţie culturala, de educaţie şi cercetare ştiinţifică. In ultima vreme muzeul se remarcă prin dinamism, organizând manifestări inedite, interactive, pentru vizitatori de toate vârstele.
Informaţii suplimentare puteţi obţine de la:
Aurora Stănescu
Alexandra Zbuchea
Departamentul de Marketing Cultural şi Pedagogie Muzeală
auroras@antipa.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/muzeul-national-de-istorie-naturala/aniversare-in-cultura-romaneasca