Intâlnirea de duminică se reia la Muzeul „Grigore Antipa” în două lecţii lunare

BUCURESTI - 16 septembrie 2004

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

În perioada de vară ciclul de lecţii interactive Întâlnirea de duminică organizată lunar de Muzeul „Grigore Antipa” s-a desfăşurat numai o dată pe lună, datorită faptului că mulţi dintre participanţii fideli au fost plecaţi în vacanţă. Reînceperea şcolii înseamnă şi creşterea solicitărilor pentru această inedită manifestare educativă a muzeului.

Intâlnirea de duminică se reia la Muzeul „Grigore Antipa” în două lecţii lunare

Drept urmare, din nou, se vor organiza două întâlniri lunare. Pe data de 19 septembrie sunt aşteptaţi la muzeu copiii şi tinerii cu vârsta cuprinsă între 12 şi 18 ani, în timp ce pe data de 26 septembrie sunt programaţi copiii mai mici de 12 ani. Datorită numărului mare de solicitări pentru întâlnirea din ultima duminică a lunii, este necesară rezervarea locurilor la 312 88 26 sau auroras@antipa.ro.
Conferinţa din luna septembrie este dedicată relaţiilor trofice. Participanţii vor afla unii dintre cei mai importanţi factori ai evoluţiei vieţii pe Pământ. Vor afla cine pe cine mănâncă şi de ce, se vor familiariza cu arta gastronomică la animale. După conferinţa D-lui Dr. Iorgu Petrescu, cercetător ştiinţific al muzeului, cei prezenţi vor participa la activităţi inedite şi vor câştiga, ca de obicei, premii de la revista National Geographic Junior, reprezentată în România de editura Egmont, ca şi de la lanţul de magazine Diverta. Ursuleţul Haribo va fi de asemenea prezent cu dulciuri pentru toate gusturile.

Despre Muzeul Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" este o veche instituţie culturala, de educaţie şi cercetare ştiinţifică. In ultima vreme muzeul se remarcă prin dinamism, organizând manifestări inedite, interactive, pentru vizitatori de toate vârstele.
Informaţii suplimentare puteţi obţine de la:
Aurora Stănescu
Alexandra Zbuchea
Departamentul de Marketing Cultural şi Pedagogie Muzeală
auroras@antipa.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/muzeul-national-de-istorie-naturala/intalnirea-de-duminica-se-reia-la-muzeul-grigore-antipa-in-doua-lectii-lunare