Targul multicultural SALUT!

Locul desfasurarii: Muzeul National al Taranului Roman

Organizator: Fundatia ICAR, Muzeul National al Taranului Roman

Targul multicultural SALUT!

Fundatia ICAR si Muzeul National al Taranului Roman ( MNTR ) va dau intalnire, timp de trei zile, cu frumosul spectaculos, asa cum este el reprezentat la diverse popoare.

De vineri, 30 octombrie, pana duminica, 1 noiembrie 2015, curtea MNTR va gazdui standuri pline de culoare si farmec, din care veti dori sa luati cu voi o frantura acasa. Am invitat comunitatile de straini din Romania sa-si promoveze cultura la stand deschis.

Veti gasi la targ marochinarie, imbracaminte, artizanat, statuete, mic mobilier, instrumente muzicale, bijuterii si alte minunatii din Camerun , Rwanda , Ucraina , Congo , Armenia , Peru si alte tari care au, in Romania, comunitati despre viata si cultura carora mai avem multe de aflat.

Puteti pleca acasa cu codite africane, cu portretul vostru la subrat, cu vreo bratara plina de povesti sau, macar, cu muzica in urechi si bucurie in suflet.

 

E vremea sa dam peste cap barometrele care arata ca romanii nu stiu mai nimic despre strainii care traiesc printre noi, despre valorile, obiceiurile si cultura lor. Haideti sa-i cunoastem!

 

Intrarea este libera.

 

Targul multicultural este o placuta oportunitate de interactiune culturala, gratie proiectului

SALUT – Suntem Acasa in Locul Unde Traim !

 

Detalii despre proiect: www.facebook.com/SALUT.ICAR

Detalii despre Fundatia ICAR: http://www.icarfoundation.ro/ro/

Confirmare pana la data: 30 octombrie 2015

Participare: Intrare libera

Taguri: UcrainaMNTRarmeniamigrantiperufundatia icarcamerunrwandacongo