Executive Public Speaking Program

Locul desfasurarii: Hotel Capital Plaza

Organizator: MY CONCEPT prin serviciul Bucharest Speakers Bureau

Executive Public Speaking Program

• In momente de incertitudine, comunicarea si dezvoltarea personala conduce la plus de valoare pentru entitate. Fie ca este vorba despre o intalnire a companiei, un eveniment cu angajatii, lansari de produse sau servicii, un raport al managementului catre investitori, dezvoltarea calitatilor de vorbire in public reprezinta instrumentele necesare transmiterii corecte a informatiei.

• Acest program va pregateste cu abilitatile cheie pentru elaborarea si sustinerea unui discurs, prezentare sau prelegere intr-o maniera profesionista care garanteaza succesul transmiterii mesajului.

• Executive Public Speaking Program (EPSP) este primul program executiv de public speaking din Sud-Estul Europei adresat managerilor, persoanelor din departamentele de PR, Marketing, Vanzari, antreprenorilor precum si celor interesati de o cariera in public speaking.

Atuuri

• -Trainerul acestui eveniment, John Evans, aduce in Romania experienta acumulata ca vorbitor in public profesionist in cei peste 30 de ani de activitate si de la cele peste 5000 de prelegeri sustinute in toata lumea
  • -Organizatorul acestui eveniment este Bucharest Speakers Bureau - primul birou de vorbitori in public din Romania, ce initiaza programe pentru dezvoltarea industriei de public speaking din regiune.
  • -Contextul actual determina o mai mare atentie asupra comunicarii in orice organizatie, dar si a modalitatilor in care o prelegere sau prezentare este sustinuta. Modul in care mesajul este transmis poate fi mai important decat mesajul insusi.
  • -Oportunitatea de a participa la un eveniment de dezvoltare a abilitatilor de public speaking si posibilitatea notorietatii viitoare.

Numarul de locuri este limitat! Pentru detalii si inscriere vizitati www.speakersbureau.ro/executive.html

Despre MY CONCEPT S.R.L.

Bucharest Speakers Bureau este primul birou de vorbitori in public din Romania, fiind o legatura intre vorbitorii in public din Romania si Sud-Estul Europei pe de o parte si companii, organizatori de evenimente pe de alta parte . Mai mult, Bucharest Speakers Bureau initiaza diverse programe pentru imbunatatirea industriei de public speaking din regiune.

Confirmare pana la data: 2 septembrie 2011

Participare: Taxa de participare