Program executiv de Public Speaking - Executive Public Speaking Program - inregistrati-va azi!

BUCURESTI - 5 septembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

In momente de incertitudine, comunicarea si dezvoltarea personala conduce la plus de valoare pentru entitate. Fie ca este vorba despre o intalnire a companiei, un eveniment cu angajatii, lansari de produse sau servicii, un raport al managementului catre investitori, dezvoltarea calitatilor de vorbire in public reprezinta instrumentele necesare transmiterii corecte a informatiei.

Executive Public Speaking Program (EPSP) este primul program executiv de public speaking din Sud-Estul Europei adresat managerilor, persoanelor din departamentele de PR, Marketing, Vanzari, antreprenorilor precum si celor interesati de o cariera in public speaking.

Programul se va desfasura in 25-26 octombrie 2011 la Capital Plaza Hotel din Bucuresti, avandu-l ca invitat de onoare pe John Evans, CSP - expert in public speaking cu o experienta internationala de peste 30 de ani in prelegeri si participari la conferinte.

Executive Public Speaking Program

Executive Public Speaking Program

 The leadership, recognition and rewards go to those who are willing to stand up and speak up to represent their team, company, management, family, community and industry on issues of concern and valuable information. This program prepares you with the key skills to stand up with confidence and speak up with skill to ensure your success.  

John Evans, CSP

Trainerul evenimentului, John Evans este expert in arta prelegerilor in public, fiind vorbitor in public certificat (Certified Speaking Professional), autor, strateg, consultant si trainer in leadership. John Evans este membru al Asociatiei Nationale a Vorbitorilor in Public din SUA (National Speakers Association), si membru al Federatiei Internationale a Vorbitorilor in Public (Global Speakers Federation).

A sustinut peste  5000 de prelegeri in public  peste tot in lume, in peste 30 de ani de activitate. Mai mult, a lucrat cu peste 700 de corporatii americane si internationale, Ministerul Apararii SUA, Comunitatea Serviciilor de Informatii, precum si in programe de leadership pentru executivi. A furnizat training pentru mii de viitori vorbitori in public, top manageri sau lideri de echipe.

 

         Obiectivele programului

-Dezvoltarea abilitatilor de sustinerea a unei prelegeri avand la baza un obiectiv clar, specific si adecvat pentru prezentare;

-Cercetarea si cunoasterea publicului pentru a afla ceea ce vor, de ceea ce au nevoie, aspiratii si motivatii;

-Utilizarea limbajului adecvat pentru ca mesajul sa fie inteles;

-Dezvoltarea abilitatilor vocale pentru antrenarea publicului si fascinarea acestuia;

-Mentinerea energiei, utilizarea gesturilor si expresiilor faciale pentru sporirea mesajului transmis;

-Anticiparea obiectiilor si a intrebarilor dificile;

-Manevrarea comentariilor si a situatiilor dificile avand o strategie pregatita;

-Evaluarea succesului prezentarii si a prelegerii sustinute.

 

CE VETI INVATA?

Participantii vor urmarii strategii de public speaking, dezvoltarea prelegerii, modalitati de pregatire continue pentru cele mai importante prelegeri si discursuri, modalitati de captare si mentinere a atentiei publicului inca din debutul prelegerii, tehnici profesioniste pentru consolidarea abilitatilor cheie ale vorbitorului in public, utilizarea contactului vizual, gesturi, expresii ale fetei, si miscarea pentru atragerea atentiei, primirea feedback-ului pentru dezvoltarea constanta a abilitatilor, precum si multe alte tehnici si metode de dezvoltare a capacitatilor de public speaking.

Detalii despre agenda evenimentului, taxa de participare si modalitati de inscriere gasiti pe http://www.speakersbureau.ro/executive.html

 

Despre My Concept

Bucharest Speakers Bureau este primul birou de vorbitori în public din Romania, fiind o legatura intre vorbitorii in public din Romania si Sud-Estul Europei pe de o parte si companii, organizatori de evenimente pe de alta parte. Bucharest Speakers Bureau este un serviciul al S.C. MY CONCEPT S.R.L.