Trecerea la noua cota TVA, fara costuri suplimentare

BUCURESTI - 1 iulie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Firma MySoft S.R.L., furnizor de produse şi servicii informatice în domeniul economic, Partener Microsoft certificat in realizarea de produse software, (ISV/Software Solutions Competency) anunţă că actualizările necesare adaptării programelor sale de gestiune şi evidenţă financiar-contabilă la trecerea la noua cota TVA se vor face în baza contractului existent de asistenţă tehnică, fără costuri suplimentare.

MySoft le oferă clienţilor săi posibilitatea de a încheia un contract anual de asistenţă tehnică pentru toate produsele sale: MyGest, program de gestiune comercială; MyConta, program de contabilitate generală; MyGestTM, program de facturare pentru turism, back+office pentru AMADEUS; MyImo, program de evidenţă a imobilizărilor şi obiectelor de inventar şi calcul amortizări pentru societăţi comerciale. Valoarea contractului depinde de numărul de licenţe achiziţionate şi de numărul de produse MySoft integrate.

Contractul de asistenţă tehnică include soluţionarea aspectelor legate de modificările legislative, problemelor ce pot apărea în exploatarea programelor, inclusiv cele legate de bazele de date, precum şi îmbunătăţirile care se aduc permanent aplicaţiei prin opţiuni noi sau îmbunătăţiri funcţionale.

Mai mult, în primele 2 luni de la achiziţie, asistenţa tehnică pentru instalare şi implementare se acordă gratuit.

“Clienţii noştri nu trebuie să îşi facă griji cu privire la rezolvarea problemei trecerii la noua cota de TVA din punctul de vedere al software-ului folosit”, spune Vlad Melinte, director general al firmei MySoft.

Despre MY SOFT S.R.L.

MySoft face trecerea la noua cota TVA, simpla si rapida pentru clientii sai de programe software de gestiune economica.
Gabriela Aronovici
Director IT
MySoft SRL
Tel.: 021.310.22.61 sau 021.310.22.64