Ai cea mai funny poza la job, ai parte de premii la Myjob!

BUCURESTI - 14 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Social

Ai intrat in 2009 cu forte proaspete, chef de munca si planuri mari la job? Ia o pauza! Trimite-ne cea mai amuzanta fotografie de la locul de munca – poza cu colegii la petrecerea de Craciun, seful intr-o ipostaza caraghioasa sau alte imagini haioase la birou.

Ai cea mai funny poza la job, ai parte de premii la Myjob!

Nu ezita sa le impartasesti cu noi – castigi distractie garantata si un premiu pe masura: ceas desteptator de birou cu harta lumii si orele de pe mapamond din 24 de orase (http://blog.myjob.ro/fun/concurs-cea-mai-funny-poza-la-job)! E solutia ideala pentru momentele cand te simti adormit la birou. In plus, te ajuta sa nu ratezi niciun eveniment important din cariera ta: prezentarea noului proiect, intalnirea cu seful pentru marirea de salariu, pauza de masa sau o tigara cu colegii. Trebuie doar sa pui ceasul Myjob sa te anunte!
Asa ca nu mai sta pe ganduri si incepe castigator anul. Ai timp sa ne distrezi cu fotografiile tale la adresa office@myjob.ro pana la data de 30 ianuarie 2009. Succes!

Despre Myjob.ro

Cu o experienta de 7 ani in recrutarea online din Romania, Myjob propune solutii performante atat pentru candidati, cat si pentru companiile angajatoare.
Pentru mai multe informatii:
Oana Voinea
oana.voinea@myjob.ro
office@myjob.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/myjob-ro/ai-cea-mai-funny-poza-la-job-ai-parte-de-premii-la-myjob