Laptopurile, telefoanele mobile şi aparatele foto, cele mai vândute produse pe Internet

BUCURESTI - 23 iunie 2010

Comunicat tip General in Social

Laptopurile, telefoanele mobile, aparatele şi accesoriile foto-video se află în topul vânzărilor pe cel mai mare site de comerţ online din România, Okazii.ro. Categoriile Electronice, Computere şi Software, Telefoane mobile şi Foto Video totalizează peste 20% din produsele puse în vânzare.

Laptopurile, telefoanele mobile şi aparatele foto, cele mai vândute produse pe Internet

De curând am depăşit pragul de 1.000.000 de produse pe site, iar produsele electronice – laptopuri şi notebook-uri, în special – şi telefoanele au fost în top atât în ceea ce priveşte căutările, cât şi în privinţa vânzărilor în toţi cei 10 ani de când suntem pe piaţă, declară Cristian Darie, Director de proiect Okazii.ro. Nu sunt de negljat nici articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte – peste 160.000 de produse – cât şi cele clasate ca obiecte de lux – bijuterii şi ceasuri – aprox. 32.000. Din această categorie, inelele de logodnă, cu diamante sau alte pietre preţioase, cât şi ceasurile clasice semnate de firme renumite sunt produsele cele mai căutate de utilizatori şi, totodată, cele mai vândute.

De remarcat şi ascensiunea categoriei Auto Moto în ultimul an – în prezent, mai mult de 60.000 de automobile, autoutilitare, scutere, piese si accesorii auto etc. sunt disponibile pe site-ul lider în e-commerce. De la începutul crizei şi mai ales în 2010, utilizatorii tind să renunţe la serviciile contra-cost ale site-urilor de profil, cât timp punerea în vânzare pe Okazii.ro este gratuită pentru cele mai multe produse, iar expunerea, altfel spus, numărul de potenţiali cumpărători este net superioară site-urilor de nişă – avem constant peste 2.000.000 de vizitatori pe lună, adaugă Cristian Darie.

Despre Myjob.ro

Lansat în aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România, lider ca număr de vizitatori, gamă de produse şi comunitate de comercianţi independenţi.
Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi!

Adela Râpeanu
Communication Expert
0746 026 961
adela.rapeanu@netbridge.ro