NACE

Definitie NACE

Nomenclatorul de activitati economice din Uniunea Europeana (rev.1). Acest nomenclator a fost elaborat in anul 1970 si aprobat prin Regulamentul Consiliului (CEE) nr. 3.037/9 octombrie 1990 prin care se impune tarilor din Uniunea Europeana alinierea nomenclatoarelor nationale la NACE si prin Regulamentul Consiliului (CEE) nr. 761/1993 de modificare a Regulamentului nr. 3.037/1990.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru NACE? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul NACE.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la NACE. Definitiile termenilor despre NACE cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la NACE, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la NACE.