Cutia Timpurilor - cadoul chic cu parfum de anii '20, '60 si '80 de la Atelier A!UREA

BUCURESTI - 17 decembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Clopoteii aiuriti vestesc Saturnalia si fascinanta lume a cadourilor de Craciun. Atelier A!UREA a adunat sute de surprise pentru a-ti colora sarbatorile si a starni reactii incantatoare la care visam cu totii:

Ce chic este cadoul de la tine!
Manusi, perle, camee? Bun gust, rafinament, le-ai atins pe toate!
De unde ti-ai luat rochia retro? Dar geanta?
Pantofii pictati manual Audrey Hepburn se asorteaza perfect!

 Cutia Timpurilor - cadoul chic cu parfum de anii '20, '60 si '80 de la Atelier A!UREA
 “Atelier A ! U R E A imi aduce aminte de West Village din New York. De acolo imi cumpar si eu haine vintage. Cristina, proprietara boutique-ului A ! U R E A, a reusit sa aduca un aer proaspat in centrul vechi al Bucurestiului. E foarte potrivit si ca produse si ca design! E cel mai misto magazin vintage din Bucuresti! Au piese pretioase: sunt haine si modele care nu se mai fac. Imi plac hainele vintage, pentru ca le combin cu altele si rezultatul e fantastic.”  

Loredana Groza

Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou inedit desprins din avangardismul epocilor trecute! Pregatit cu tact, tocmai pentru a-ti face sarcina alegerii cadoului mai usoara, setul tematic AIUREA isi dezvaluie identitatea: 

All That Jazz in the 20’s, Retro Chic in the 60’ , 80’s Glam

Manusi, perle, port-tigaret, camee fantezie si accesorii cu parfum jazzy sunt mixate in cutii simandicoase, la un pret pornind de la 69 lei. Cadourile-bonus pregatite pentru voi la achizitionarea unuia dintre seturile tematice sunt: brose din pene care isi pot schimba forma, esarfe retro delicate si bentite disco!

Tinute festive A!UREA cu reducere de 20%

Fie ca vei petrece Craciunul cu familia in acordurile calde ale colindelor, fie ca Revelionul te asteapta in ritmuri de dans, o tinuta vintage asortata cu dezinvoltura accesoriile moderne de designer va atrage cu siguranta admiratie.

Inchiriere vestimentatie de la 80 lei

Chiar daca nu vrei sa investesti intr-o tinuta festiva, Atelier A!UREA iti ofera spre inchiriere tot atatea tinute avantgardiste sau retro, cuminti sau indraznete, dupa gustul tau.

Sfaturile de asortare si mixare a hainelor vor veni negresit din partea noastra, pentru ca vrem sa gasiti tinuta perfecta pentru a pluti printre ani!

 

 

Atelier Aiurea

Str Covaci 19 colt cu Sepcari

Tel: 021 311 33 18

Email: atelier.aiurea@gmail.com

Facebook: Atelier Aiurea

Blog: atelieraiurea.blogspot.com

Program boutique: Luni - sambata: 10:00 - 20:00, duminica: 12:00 - 18:00

Program Dalles, et 1 (in cadrul Targului de Craciun)

Luni – duminica: 10:00 – 20:00

Programare propuneri tinute & inchiriere:  0733 303 038 (Cristina Ivan)

 

Sarbatori supercalifragilistice!

Echipa A!UREA

 

Despre Naive Design

ATELIER A!UREA... VINTAGE WITH A TWIST