Fashion. Art. Flowers: Complexul Gabroveni 24 te invita sa ii cunosti povestea

BUCURESTI - 21 octombrie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Conceptul Gabroveni 24 s-a lansat joi, 20 octombrie. Vei descoperi un spatiu a!urit care iti propune tinute vintage cu accesorii contemporane asezonate cu sfaturi vestimentare pentru ca tu sa te simti unica, o galerie de arta moderna ce expune tablouri pe panza, fotografii si te ajuta intotdeauna sa realizezi cele mai deosebite cadouri si o ceainarie boema ce se combina perfect cu decoratiuni frantuzite, impreuna cu o florarie cu aranjamente poetice.

Gabroveni 24. Three stores. Three stories.

Gabroveni 24. Three stores. Three stories.

 Este primul loc de acest gen din Romania. Atipic, insa extrem de primitor. Iar curtea interioara este venita parca din alte lumi! Sper sa va rasfoiasca cat mai multa lume povestea voastra scrisa in trei acte :) 

Un actor vrajit de atmosfera locului

Situat in Centrul Istoric al orasului (str. Gabroveni nr 24), Conceptul Gabroveni 24  a lansat joi, 20 octombrie, cartea celor trei povesti ce te asteapta si pe tine sa le rasfoiesti capitolele: moda, arta si florile. Urmarind firul epic, vei descoperi un spatiu a!urit care iti propune tinute vintage cu accesorii contemporane asezonate cu sfaturi vestimentare pentru ca tu sa te simti unica, o galerie de arta moderna ce expune tablouri pe panza, fotografii ce te ajuta intotdeauna sa realizezi cele mai deosebite cadouri si o ceainarie boema ce se combina perfect cu decoratiuni frantuzite, impreuna cu o florarie cu aranjamente poetice.

Petrecerea de lansare a fost aromatizata de tema "Anii 1920 vs. 2040, inapoi si in viitor", asa cum le sta bine unor basme atent culese. Curtea interioara a spatiului a prins viata prin proiectiile de imagini care te transportau treptat din lumea tramvaiului tras de cai pana la imaginile futurisite ale unui viitor nu foarte indepartat. Momentele live de pian si vioara au fost armonizate sublim de Mischa Simeonov, initiatorul indraznetului proiect Classic Beat Orchestra, acompaniat la vioara de Sabin Penea (basist si in trupa Timpuri Noi), ambii recunoscuti ca fiind un cuplu de muzicieni cu succes european. Seara a continuat cu un moment de live session mixat de DJ Shurubel, ce a imbinat ideal beat-urile funky cu intreaga atmosfera. 

Ne-am clatit ochii cu oameni boemi din lumi frumoase, printre care, scenarista si regizoarea Lia Bugnar, Gianina Corondan, actorii Marius Manole, Dana Rogoz, Ilinca Manolache, Dana Dembinski, designerul Florin Dobre, precum si bloggerii de fashion. Am purtat tinute A!UREA si am savurat prajituri yummy facute de o mama, punch dupa reteta secreta, cadouri mesterite si multa energie pozitiva!

Atelier A!UREA. Atelierul de Creatie. Floraria Lipscani.

In fiecare dintre ele vei gasi mult suflet, pasiune si atitudine, vei gasi idei vechi de cand lumea, imbinate  insa inedit in creatii futuriste de imaginatie fara limite.

Incepand din 21 octombrie, complexul Gabroveni 24 si-a deschis portile si sufletul in fata tuturor celor care isi doresc sa-i cunoasca povestea.

In weekend-ul 21–23 octombrie, veti putea gasi in universul nostru si alte surprize care iti vor colora weekend-ul. Avem un colt care iti ofera sedinte de hairstyling si make up gratuit, concursuri victorioase in urma carora vei avea numai de castigat (nu exista loz necastigator J si alte delicii de gustat intr-o atmosfera calda).

Despre Naive Design

Gabroveni 24 si cele trei povesti ale sale.

Atelier A!UREA este boutique-ul care iti propune tinute vintage imbinate cu accesorii contemporane, dar si piese de designeri romani create in exclusivitate pentru noi, fermecate parca de puterea unor bijuterii vintage atent alese! Aici de intampinam cu piese mereu noi si unicat, cu ajutorul carora oferim o poveste de purtat. In fiecare zi alta, pentru ca tu sa te regasesti in ea functie de stare, dorinta si moment. Oferim sfaturi vestimentare, consiliere cadouri, inchiriem tinute, organizam serate de fashion si arta urbana, dar mai presus de toate cream tinuta in care tu sa te simti confortabil si totodata unica. Ne place sa fotografiem tinute de street style, pe straga, in boutique sau la un eveniment urban.

Atelier de Creatie este un concept ce adduce in prim plan compozitia si ideea. Fotografie. Tablouri pe panza. Cadouri personalizate. Produse originale de papetarie. Expozitii. Evenimente si proiectii video. Sunt doar cateva din lucrurile pe care le veti putea descoperi la noi.

Floraria Lipscani a luat nastere dintr-o combinatie dinamica de veselie, pasiune si vise. Prin magazinul nostrum dorim sa va conducem catre o stare de liniste si relaxare pe care o veti simti de indata ce ne treci pragul. Serviciile oferite variaza de la aranjamente florale si plante decorative, la accesorii pentru casa si gradina. In acest spatiu boem puteti savuara si o cescuta de ceai printre flori si vise intr-o atmosfera intima si relaxa