un 1 decembrie A!UREA alaturi de Loredana Groza

BUCURESTI - 30 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Retail

Gabroveni 24 - "Three Stores. Three Stories" te invita sa petrecem impreuna un 1 decembrie A!UREA alaturi de Loredana Groza. Te asteaptam in acest spatiu "with a twist" cu multe surprize gustoase sicadouricochete. Avem de oferit ravnita carte "Sexting" scrisa de Loredana, sedinta de make up si hairstyling oferita de Centrul Shakti, creatii siaccesoriiunicat reduse cu 20%, reinventarea unui articol din garderoba ta de care te-ai plictisit si multe alte momente stylish ce se vor desfasura in curtea noastra interioara cu un farmec aparte.

Gabroveni 24 -

“Atelier A ! U R E A imi aduce aminte de West Village din New York. De acolo imi cumpar si eu haine vintage. Cristina, proprietara boutique-ului A ! U R E A, a reusit sa aduca un aer proaspat in centrul vechi al Bucurestiului. E foarte potrivit si ca produse si ca design! E cel mai misto magazin vintage din Bucuresti! Au piese pretioase: sunt haine si modele care nu se mai fac. Imi plac hainele vintage, pentru ca le combin cu altele si rezultatul e fantastic.”

Loredana Groza

Joi, 1 decembrie intre orele 14:00 si 20:00 te invitam cu drag in centrul vechi sa sarbatorim impreuna ziua nationala a Romaniei intr-un stil aparte, in stilul A!UREA.

Si cum orice sarbatoare prinde stil in complexul Gabroveni 24, am ales ca ziua nationala sa se desfasoare in jurul unui fashion icon pur romanesc si cat se poate de 'traditional': efervescenta Loredana Groza cu a sa aura unica! Caci ce alt nume iti inspira mai multa culoare, pasiune si dorinta de a trai decat cel al Loredanei, artista care ne-a adus de atatea ori zambetul pe buze, ne-a invatat sa traim si sa iubim romaneste implinindu-si visul alaturi de noi.

Asa ca treci pe la noi, de 1 decembrie sa simti aromaroma unei sarbatori ce ti se dezvaluie intr-o curte interioara cu un farmec aparte a complexului Gabroveni 24, acolo unde vei putea admira Atelierul de Creatie cu a sa galerie de arta moderna care expune tablouri pe panza, Floraria lipscani care te imbie in acest univers cu o ceainarie boema ce se combina perfect cu decoratiunile frantuzite si aranjamentele florale poetice, precum si Atelierul A!UREA, un spatiu “with a twist” care ofera accesorii si creatii unicat, combinate intr-o maniera unica in tinute mai putin obisnuite.

Vom avea proiectii cu cele mai zagga clipuri ale Loredanei, vom crea tinute A!UREA inspirate din cele mai tzuki aparitii ale sale, ne vom incalzi instant cu vin fiert traditional, imbunatatit dupa reteta proprie si secreta a chef-ului nostru. Vom servi mere coapte auguride, aromate cu scortisoara si nuca si ne vom sfatui indelung, oferind sfaturi vestimentare tuturor celor care sunt la fel de indragostiti de stilul Loredanei precum noi. Vom putea admira impreuna imagini capturate de-a lungul carierei sale, adunate intr-o expozitie purtand semnatura Atelierului de Creatie.

Si cum o sarbatoare nu-i la fel fara cadouri noi le-am pregatit pe ale noastre! Cumpara, deci, de la A!UREA si vei pleca de la noi alta persoana, caci oferim gratuit clientilor nostri o sesiune de make-up and hairstyling “Lori” inspired oferita de Casa Shakti sau pentru cei intr-adevar pasionati de stiul aparte al fashion icon-ului nostru oferim nimic altceva decat insasi cartea ei, “Sexting”, una dintre cele mai ravnite carti ale anului 2009. Nici reducerile nu pot sta locului si astfel va intampinam cu un minus de 20% la toate produsele achizitionate din butic pe tot parcursul weekend-ului.

Surprizele nu se opresc aici! Clientilor nostri le stam la dispozitie cu cel mai a!urit proiect, deja in derulare: A!urea pimps your clothes for free”. Vino intre 1 si 4 decembrie cu orice articol din garderoba ta de care te-ai plictisit si lasa-ni-l in grija pentru a-l reinventa :)

Asadar, sarbatoarea noastra va asteapta si in zilele ce urmeaza, adica pe perioada weekendului, cu cadouri si tinutele pline de verva cu care v-am obisnuit.

Iata deci, o multime de motive pentru care din 1 decembrie trebuie sa fii in Centrul Vechi pe Gabroveni 24!

Despre Naive Design

Situat in Centrul Istoric al orasului (str. Gabroveni nr 24), Conceptul Gabroveni 24 deschide cartea celor trei povesti ce te asteapta si pe tine sa le rasfoiesti capitolele: moda, arta si florile. Urmarind firul epic, vei descoperi un spatiu a!urit care iti propune tinute vintage unicat, creatii in exclusivitate si accesorii contemporane asezonate cu sfaturi vestimentare pentru ca tu sa te simti unica, o galerie de arta moderna ce expune tablouri pe panza, fotografii ce te ajuta intotdeauna sa realizezi cele mai deosebite cadouri si o ceainarie boema ce se combina perfect cu decoratiuni frantuzite, impreuna cu o florarie cu aranjamente poetice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/naive-design-srl/un-1-decembrie-aurea-alaturi-de-loredana-groza