Un Halloween A!URIT

BUCURESTI - 27 octombrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Vino in Gabroveni 24 pentru a te pregati de petrecerea mascata! Vei pasi intr-un univers cu aroma de basm si scortisoara, intr-o atmosfera in care poti gasi o zona de machiaj si styling de groaza sau de poveste, servicii de inchiriere costumatii, prajituri de casa, ceaiuri aromate si proiectie de filme consacrate. In plus, iti poti sculpta propriuldovleaccu unelte pregatite cu grija de noi!

Un Halloween A!urit in Gabroveni 24

Un Halloween A!urit in Gabroveni 24

 Anul trecut am fost o aparitie wow in costumatia a!urita accesorizata cu port-tigaret si boa boa, asa incat abia astept sa ma las din nou pe mana voastra! Mai ales ca sfaturile vestimentare vor avea pe fundal o atmosfera de basm... Rezervati-mi un loc in fata, da? :) 

un client A!UREA

Te invitam in acest weekend sa pasesti in universul Gabroveni 24, urmand calauza noastra, dovleacul-luminat, spre o curte interioara feerica unde te asteptam noi, cele trei povesti, Floraria Lipscani, Atelierul de Creatie si Atelier A!UREA sa ne pregatim impreuna pentru  petrecerea de Halloween!

Atmosfera de pre-party va fi una cu care te-am obinuit déjà, cea de basm in care zanele iti lumineaza calea, unde dovleci numai buni de sculptat se lasa pe mainile tale, cu ajutorul uneltelor propuse de Floraria lipscani impreuna cu cel mai “hot” ceai de dovleac oferit din partea casei la achizitionarea oricarui produs. Te vei putea indulci pe loc cu cele mai gustoase prajituri home-made cu aroma de mere, dovleac si scortisoara, iar pe fundal vei putea trage cu ochiul la filme consacrate.

Pentru un look cat mai original de Halloween iti sarim in ajutor cu un colt spooky’n’fancy de make-up and hairstyling , cat despre tinute, vei avea de unde alege, caci Atelier A!UREA ofera servicii de inchiriere costumatii dintre cele mai indraznete: cavaler, printesa, calugarita, vampa, dracusori, ingeras si multe altele. Nu vor lipsi nici accesoriile molipsitoare: masti, port tigaret, boa boa, manusi, peruci.

Te asteptam deci, sa ne pregatim impreuna de petrecere, cu un program special:

vineri 28.10 si sambata 29.10 de la 12 pm pana la 00 am.  Pentru serviciile de styling si make-up programul va fi de la 6 pm la 10 pm, vineri si sambata.

Despre Naive Design

Situat in Centrul Istoric al orasului (str. Gabroveni nr 24), Conceptul Gabroveni 24 este ca o carte cu trei povesti ce te asteapta sa le rasfoiesti capitolele: moda, arta si florile. Urmarind firul epic, vei descoperi un spatiu a!urit care iti propune tinute vintage cu accesorii contemporane asezonate cu sfaturi vestimentare pentru ca tu sa te simti unica, o galerie de arta moderna ce expune tablouri pe panza, fotografii ce te ajuta intotdeauna sa realizezi cele mai deosebite cadouri si o ceainarie boema ce se combina perfect cu decoratiuni frantuzite, impreuna cu o florarie cu aranjamente poetice.

Atelier A!UREA. Atelierul de Creatie. Floraria Lipscani.
In fiecare dintre ele vei gasi mult suflet, pasiune si atitudine, vei gasi idei vechi de cand lumea, imbinate insa inedit in creatii futuriste de imaginatie fara limite.