Editia in limba romana a stirilor de la Conferinta Internationala SIDA 2010 din Viena

BUCURESTI - 13 iulie 2010

Comunicat tip General in Sanatate

Persoanele care traiesc cu HIV/SIDA din Romania si profesionistii care le ofera ingrijiri vor primi zilnic stiri de la lucrarile celei de-a XVIII-a Conferinte Internationale SIDA de la Viena prin intermediul editiei in limba romana a buletinului informativ electronic editat de NAM Publications din Marea Britanie.
Toti cei interesati sa participe de la distanta la acest eveniment sunt invitati sa se aboneze gratuit pe pagina dedicata conferintei http://www.aidsmap.com/vienna2010 pentru a primi in doar cateva ore stirile de cele mai importante sesiuni si dezbateri ale zilei. Editia in limba romana a stirilor de la Conferinta Internationala SIDA 2010 se distribuie gratuit prin email tuturor persoanelor care traiesc cu HIV, organizatiilor comunitare, specialistilor din domeniul HIV.
NAM Publications este partener oficial al IAC 2010 si ofera edtia in limba romana a stirilor conferintei in parteneriat cu Grantwriting.ro beneficiind de sprijinul Merck Sharp & Dohme Romania.

Editia in limba romana a stirilor de la Conferinta Internationala SIDA 2010 din Viena

NAM publica pentru fiecare zi a conferintei de la Viena (18-23 iulie 2010) un buletin informativ electronic cu stirile cheie ale zilei. Editia in limba romana este disponibila in doar cateva ore de la publicarea editiei in limba engleza. Abonarea la buletinele informative electronice se face pe pagina dedicata conferintei http://www.aidsmap.com/vienna2010. Buletinele informative vor fi distribuite prin email zilnic incepand cu data de 19 iulie pe toata durata conferintei.

Agenda IAC 2010 (www.aids2010.org) promite o colectie interesanta si diversa de prezentari si sesiuni care acopera o arie larga de subiecte din domeniul HIV, precum noile optiuni de tratament, prevenire si cercetare a practicii curente.

Sloganul conferintei din acest an este „Despre drepturi aici, chiar acum” iar conferinta se va concentra cu precadere pe aspecte ale drepturilor omului si asupra nevoii de a fundamenta stiintific politicile de utilizare a medicamentelor si pe cele de prevenire a transmiterii HIV în conditiile respectarii drepturilor omului.

Aceasta conferinta va include de asemenea rezultatele asteptate cu nerabdare ale primului studiu major de eficacitate a unui microbicid ce foloseste un medicament antiretroviral pentru prevenirea infectiei cu HIV la femei. NAM va va oferi relatari rapide si bogate în informatii despre un subiect foarte urmarit de toti participantii.

Puteti fi alaturi de cei peste 20,000 de delegati care participa la Conferinta Internationala SIDA 2010 abonandu-va chiar acum la buletinul informativ in limba romana pe care il veti putea citi zilnic.

Despre NAM Publications

NAM este o organizație comunitară, deținătoare de premii și distincții, care activează în Marea Britanie și furnizează informații de încredere și exacte despre HIV persoanelor HIV pozitive din toată lumea și profesioniștilor care le tratează, le îngrijesc și le susțin.
Publicațiile NAM sunt bazate pe dovezi și evaluate de două comitete medicale internaționale și un comitet al persoanelor seropozitive HIV, ambele menite să asigure acuratețe, echilibru, relevanță și accesibilitate a informațiilor.

NAM sprijină orice persoană:
- să preia controlul asupra propriei vieți și sănătăți
- să înțeleagă și să adere la tratamentul HIV
- să trăiască mai mult, o viață mai sănătoasă.

NAM Publications
Tel: +44 (0) 20 7840 0050 Fax: +44 (0) 20 7735 5351
Caspar Thomson, Director Executiv
http://www.aidsmap.com/vienna2010
Partener in Romania: Grantwriting.ro
info@nam.org.uk