Beneficiile aerului ionizat pentru sănătatea noastră

BUCURESTI - 17 martie 2023

Comunicat tip General in Sanatate

Teqoya 450

Principiul de funcționare a ionizatorului

Un purifiator cu capacitatea de emitere in atmosfera înconjurătoare a ionilor negativi, purifică aerul dintr-o cameră prin încărcarea electrică a moleculelor de aer. Pe lângă aceasta, ionii negativi generați de anumite purificatoare elimină atât particulele nocive de tipul PM2.5, PM10, VOC, cât și bacteriile, virușii și mirosurile din aer. Totodată, ionizatoarele fac aerul dintr-o cameră mult mai sănătos, ajutând în special pentru persoanele suferinde de alergii, astm și alte afecțiuni respiratorii.

Beneficiile aerului ionizat pentru sănătate

Cel mai curând, vă puneți întrebarea dacă un purificator de aer prin ionizare negativă este benefic pentru sănătatea Dumneavoastră. Dovezile arată că prin intermediul procesului de ionizare negativă, purificatoarele curăță aerul de bacterii, viruși, praf, fum de țigară, mucegaiuri, funingine, polen și mirosuri neplăcute. Ionizatoarele au un impact pozitiv asupra persoanelor care suferă de alergii, iar pacienții cu astm au observat, de asemenea, o diferență între aerul ionizat și aerul neprelucrat pe care îl respirau zilnic. Ionizatoarele de aer sunt eficiente în ceea ce privește ameliorarea tensiunii și îmbunătățirea somnului. Conform rezultatelor unor studii, se recomandă utilizarea ionizatoarelor de către persoanele ce suferă de tulburare afectivă sezonieră (SAD). Potrivit Dr. Felix Gad Sulman, efectele fiziologice ale ionilor negativi au avut beneficii remarcabile pentru persoanele care au fost expuse la tratament cu aer îmbogățit cu ioni negativi.
Aceste efecte fiziologice s-au manifestat atât prin scăderea deficienței respiratorii, scăderea tensiunii arteriale, îmbunătățirea în general a stării de sănătate, cât și prin creșterea rezistenței la infecții și multe altele.
Cu părere de rău trebuie să constatăm că nivelul de poluare a aerului crește constant în orașele noastre. Astfel, aerul curat, suficient ionizat negativ, benefic pentru sănătate, îl putem găsi doar în munți, în pădure, la marginea cascadelor sau la malul mării.
Însă dat fiind faptul că nu de fiecare dată avem posibilitatea să vizităm și să petrecem mult timp în aceste locuri, un purificator de aer cu tehnologie de ionizare negativă a aerului reprezintă o adevărată soluție salvatoare! Beneficiile acestora sunt indiscutabile, demonstrate în cadrul numeroaselor cercetări, și cel mai important - contribuie la crearea și menținerea unui stilul de viață sănătos.

Despre Nanovator Solutions SRL

NANOVATOR
ESTE DEDICAT FURNIZĂRII DE SOLUȚII INOVATOARE DE CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE, PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA CALITATII AERULUI.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nanovator-solutions-srl/beneficiile-aerului-ionizat-pentru-sanatatea-noastra