Nanovator Solutions particpa la expozitia Construct Ambient de la Romexpo

BUCURESTI - 27 martie 2023

Comunicat tip General in Afaceri

In perioada 23-26.03.2023 Nanovator Solutions va prezenta, in cadrul expozitiei Construct Ambient 2023 de la Romexpo, solutiile sale innovative de monitorizare si tratare a calitatii aerului, precum filtre de aer inteligente, senzori de calitate aer, ori ionizatoare si purificatoare aer .

Nanovator - Construct Ambient 2023

Dacă nu luăm măsuri urgente privind poluarea, nu ne vom apropia niciodată de dezvoltarea sustenabilă.

Tedros Adhanom Ghebreyesus, director general al OMS

Nanovator Solutions va invita sa vizitati expozitia "Construct Ambient 2023" de la Romexpo.

Compania poate fi vizitata la standul 52. Aici veti avea ocazia sa vedeti si sa testati capacitatea si eficienta solutiilor de monitorizare si tratare a calitatii aerului pe care compania le promoveaza in piata Romaneasca.

Solutiile Nanovator sunt menite sa abordeze un subiect foarte sensibil pentru noi toti, si anume calitatea aerului pe care o respiram in interiorul spatiilor in care locuim ori ne desfasuram activitatea. Aceste solutii sunt monitoare si senzori de monitorizat calitatea aerului, inozatoare de aer, purificatoare de aer, sau filtre inteligente pentru sistemele de ventilatie centralizata (HVAC).

Despre Nanovator Solutions SRL

NANOVATOR
ESTE DEDICAT FURNIZĂRII DE SOLUȚII INOVATOARE DE CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE, PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA CALITATII AERULUI.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nanovator-solutions-srl/nanovator-solutions-particpa-la-expozitia-construct-ambient-de-la-romexpo