nar    

Comunicate de presa si evenimente pe tema nar

 • nar

  Bucuresti - 23 January 2006

  Comunicat de LiterNet

  Proze scurte harmsiene, care pornesc de la metehne, de la obiceiuri, obsesii, de la 'defecte' umane si se incheie... neasteptat, dar cu gratie. De descarcat gratuit la http://editura.liternet.ro ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre nar

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul nar.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la nar. Informatiile despre nar cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul nar, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la nar, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.