National Accounts

Definitie National Accounts

Conturi majore de care se ocupa un departament separat de vanzari datorita importantei lor. Persoanele care se ocupa de cont incearca sa dezvolte relatii apropiate cu persoane-cheie din organizatia client. Se mai numesc si Direct Accounts sau House Accounts.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru National Accounts? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul National Accounts.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la National Accounts. Definitiile termenilor despre National Accounts cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la National Accounts, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la National Accounts.