DEZASTRE în AER cu Andreea Marin

BUCURESTI - 7 martie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Fisiere atasate:

12706-06.jpg 12706-13.jpg

Andreea Marin este gazda seriei DEZASTRE în AER, prezentând, din luna martie, episoadele documentarului pe National Geographic Channel.

Filmările au avut loc la Sala de Istorie a Aviaţiei din cadrul Muzeului de Istorie a României, luni, 20 februarie a.c., la o temperatură de 0 grade Celsius. Deşi a trebuit sa îndure mai bine de 8 ore o temperatură atat de scăzută, Andreea Marin ne-a demonstrat, încă o data, că în spatele fragilitatii şi feminităţii ce o caracterizeaza se află un om puternic.
Regizorul filmărilor este Călin Vrabie, „responsabil” pentru toate promo-urile NGC România, cunoscut şi premiat, de asemenea, pentru documentarele realizate împreuna cu vedeta Surpizelor în Cuba, Thailanda, Hollywood, Londra, Iark, Kilimanjaro.
Director de imagine: Daniel Cojanu (a realizat doua filme artistice in 2005). Firma care a pus la dispozitie echipamentul: Musitech AV.
Echipa National Geographic Channel mulţumeste directorului de Istorie a Romaniei, domnul Crisan Museteanu, care si-a exprimat interesul de a colabora si pentru alte proiecte viitoare cu NGC Romania.

Detalii despre orele de difuzare ale documentarelor seriei pe www.nationalgeographic.ro.

Despre National Geographic Channel

National Geographic Channel îşi invită telespectatorii să regândească modul în care văd televiziunea – dar şi lumea – prin programe inteligente şi inovative.
NGC contribuie la misiunea Societăţii National Geographic de a explora, proteja şi educa.
La nivel global, National Geographic Channel este disponibil în peste 260 de milioane de cămine, în 163 de ţări şi în 27 de limbi.
Anca Ivanciu

Director de Marketing & PR

National Geographic Channel Romania
Anca.Ivanciu@nationalgeographic.ro