Week-end cu premiere pe National Geographic Channel

BUCURESTI - 10 februarie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Zilele ciudate ale planetei pamant: Invadatorii - sambata, ora 19:00
Fata intunescata a hipopotamilor - samabata, ora 22:00
Megasurvol african - duminica, ora 17:00
Dezastre in aer: Atarnat de-un fir de par - ora 23:00

Zilele ciudate ale planetei Pământ: Invadatorii
Alături de prezentatorul Jake Willers te vei întâlni cu scorpionii giganţi care au ocupat pământurile încă înainte de apariţia dinozaurilor. Vei descoperi războiul biologic dus de insecte şi te vei întâlni cu cel mai de succes invadator din lumea insectelor.

Faţa întunecată a hipopotamilor
Hipopotamii sunt consideraţi nişte vegetarieni simpatici. Şi totuşi, aceste animale, în aparenţă prietenoase şi uşor de îndrăgit, sunt responsabile pentru uciderea mai multor oameni în Africa decât orice alt animal. Află adevărul despre hipopotami.

Megasurvol african
Mike Fay, un fel de Indiana Jones din viaţa reală, zboară din punctul cel mai sudic al Africii până pe ţărmurile marocane pentru a cartografia continentul african. El traversează 20 de ţări reprezentând peste un milion de kilometri şi realizează 100000 de fotografii.

Dezastre în aer: Atârnând de-un fir de păr
O scurtă călătorie de la Maui la Honolulu se transformă rapid într-un coşmar pentru pasagerii şi echipajul zborului 243. La scurt timp de la decolare, o bubuitură puternică e auzită şi o mare parte din acoperişul şi pereţii avionului sunt smulse.

Despre National Geographic Channel

National Geographic Channel îşi invită telespectatorii să regândească modul în care văd televiziunea – dar şi lumea – prin programe inteligente şi inovative.
NGC contribuie la misiunea Societăţii National Geographic de a explora, proteja şi educa.
La nivel global, National Geographic Channel este disponibil în peste 260 de milioane de cămine, în 163 de ţări şi în 27 de limbi.
Anca Ivanciu
Director de Marketing
Anca.Ivanciu@nationalgeographic.ro