Alternativa la termosisteme clasice: Izolatii ecologice din fibre de lemn Gutex

Cristuru Secuiesc - 14 septembrie 2009

Comunicat tip General in Constructii

Firma Naturalpaint, importatorul de materiale de constructii ecologice Kreidezeit, Alchimea si Gutex pe piata romana, a anuntat diversificarea gamei de produse marca Gutex - termosisteme ecologice, fabricate in Germania din fibre de lemn.

ncepand cu luna septembrie, placile Gutex Thermowall, utilizate pentru izolarea termica si fonica a fatadelor vor fi disponibile in mai multe dimensiuni, ajutand constructorii sa economiseasca timp la montarea acestor tipuri de placi. In acelasi timp, Gutex Thermoflex potrivit pentru izolatii interioare este acum disponibil si cu grosimea de 200 mm, iar Gutex Ultratherm, pentru realizarea asterelii, in urma unor imbunatatiri tehnologice, este rezistent la ploi si intemperii timp de 10 saptamani (in loc de 2, pana acum)

Placile fibrolemnoase marca Gutex, considerate produse de inalta calitate, sunt destinate atat izolarii constructiilor noi, cat si pentru reabilitarea termica si fonica a constructiilor vechi.In acest sens, Naturalpaint SRL ofera o solutie alternativa de calitate la termosistemele traditionale.

Placile Gutex, importate direct de la producatorul german cu acelasi denumire si cu o experienta de 75 de ani in producerea placilor din fibre de lemn, sunt certificate CE si Ü, si detin in acelasi timp certificarile ISO, EMAS si Natureplus.

Despre Naturalpaint Srl

Firma Naturalpaint, infiintata in anul 2005, este importator de materiale de constructii ecologice din Germania. Gama de produse cuprinde: produse destinate tratarii si protejarii suprafetelor din lemn in interior, lazuri si vopsele naturale pentru lemn exterior, vopselede zugravit si tencuieli in interior, pigmenti minerali, izolatii din lana de oaie si placi fibrolemnoase. In perioada urmatoare firma planifica introducerea de noi produse destinate constructiilor verzi.

SC Naturalpaint Srl

Tel: +40 266 243 041
Fax:+40 366 811 501
Mobil: +40 745 485 966
Adresa:str. Berde Mozes 55/ B
Cristuru-Secuiesc, jud. Harghita
www.naturalpaint.ro
www.tadelakt.ro
http://naturalpaint.blogspot.com
office@naturalpaint.ro