Cânepa: materialul de construcție al viitorului

Cristuru Secuiesc - 1 octombrie 2009

Comunicat tip General in Constructii

Izolație din fibre de cânepă: un produs disponibil acum și în România! Pentru prima dată pe piața locală, firma Naturalpaint a anunțat la începutul săptămânii lansarea unei noi game de produse: materiale izolatoare din cânepă, în formă de saltele și role.

Cânepa: materialul de construcție al viitorului

Produsele purtând marca Thermo-Hanf® (Germania) sunt considerate materiale de înaltă calitate, care se disting prin calităţile tehnice deosebite, respectând normele europene în vigoare. Produsul oferă un grad înalt de flexibilitate, fiabilitate şi siguranţă în livrare. Testele proprii realizate în fabrică precum şi monitorizarea externă a calităţii de către de către FIW(Institutul de Cercetare pentru Izolarea Termică Germania) garantează calitatea constantă a produselor.

Thermo-Hanf® se livrează sub formă de saltele sau role, fiind un produs recomandat pentru izolarea acoperişurilor, a pereţilor şi a pardoselii. Indiferent dacă izolarea se doreşte a fi realizată la construcţii noi sau vechi – montarea izolaţiei nu prezintă probleme pentru nici un utilizator. Prelucrarea curată şi aproape fără praf, buna compatibilitate cu pielea fără să producă iritaţii ale pielii precum şi valorile bune de izolaţie fac ca acest produs să fie un material excepţional de construcţie.

Privită din perspectivă mondială, industria de cânepă este în continuă creştere – cânepa fiind utilizată pentru obţinerea unei palete largi de produse.Fiind una dintre cele mai vechi plante de cultură de pe Pământ, cânepa are o contribuţie substanţială în aprovizionarea omenirii cu cantităţi suficiente de îmbrăcăminte, hârtie, ulei, combustibil, alimente şi materiale de construcţii.

Distins, de mai multe instituții, Thermo-Hanf® este acum disponibil și în România, pe bază de comandă, prin firma Naturalpaint.

Detalii: http://www.naturalpaint.ro/izolatii-din-canepa-thermo-hanf.html

Publicarea gratuită / specimen copie solicitată. Naturalpaint SRL, office@naturalpaint.ro

Despre Naturalpaint Srl

Firma Naturalpaint, infiintata in anul 2005, este importator de materiale de constructii ecologice din Germania. Gama de produse cuprinde: produse destinate tratarii si protejarii suprafetelor din lemn in interior, lazuri si vopsele naturale pentru lemn exterior, vopselede zugravit si tencuieli in interior, pigmenti minerali, izolatii din lana de oaie si placi fibrolemnoase. In perioada urmatoare firma planifica introducerea de noi produse destinate constructiilor verzi.
SC Naturalpaint SRL

Tel: 0266 243 041
Fax: 0366 811 501
Mobil: 0745 485 966
office@naturalpaint.ro