Izolatii: Pulover de lana pentru casa

Cristuru Secuiesc - 11 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii

Naturalpaint a anuntat lansarea pe piata termoizolatiilor ecologice a noii generatii de izolatii pentru case din lana de oaie marca Alchimea Lana.

Produsul reintra in oferta oficiala a Naturalpaint, dupa ce producatorul german al acestor termoizolatii pe baza de lana de oaie a anuntat terminarea modernizarilor la linia de productie.
Termoizolatia de lana e acum disponibila pana la grosimea de 150 mm dintr-un strat, sub forma de role si saltele cu o densitate mai ridicata dar si o elasticitate crescuta.
Cu o conductivitate termica (λ) de numai 0.0356 W / mK, izolatia din lana Alchimea Lana este un produs unic pe piata termoizolatiilor.

Izolatii: Pulover de lana pentru casa

Proprietatile excelente de izolare termica a lanei se pastreaza chiar si in stare umeda. Prin absorbtia si cedarea rapida a umiditatii atenueaza excelent variatiile extreme de temperatura, de exemplu la acoperisul casei.

Si: Alchimea Lana isi pastreaza forma. Datorita fixarii genetice a fibrelor, lana revine mereu la grosimea si densitatea originala.

Izoalatia din lana de oaie Alchimea lana ® este ignifugata (clasa E conform EN 13501-1), rezistenta fata de molii, mucegai, si gandaci (conform EN ISO 846, calificativul obtinut fiind 0, conform testelor EOTA)

Datorita acestor trasaturi exceptionale, Alchimea Lana este un produs termo- si fonoizolator premium, utilizata pentru:

izolarea acoperisului

izolarea caselor pe structura de lemn

izolarea si reconditionarea constructiilor vechi (pe structura de lemn sau caramida)

izolarea podelelor

Usor de montat, termoizolatia din lana de oaie Alchimea Lana poate fi instalata de mesteri sau chiar de utilizatorul final. Fiind vorba de un produs natural, in timpul montarii, materialul nu irita pielea sau caile respiratorice.

Pentru a calcula eficienta izolatiei de lana la casa Dvs., va stau la dispozitie reprezentantii firmei.

Despre Naturalpaint Srl

Naturalpaint este o companie privata, cu capital germano-roman, fondata in 2005. Odata cu lansarea activitatii, firma si-a propus comercializarea de materiale de constructii moderne, ecologice, importate de la producatori germani, recunoscuti in domeniu.

In acest moment Naturalpaint ofera: vopsele si tencuieli naturale din var si argila; vopsele ecologice pentru interior (recomandati si persoanelor alergice); baituri, lazuri si vopsele pentru lemn exterior; uleiuri si ceara pentru lemn interior (parchet, lambriu etc); termoizolatii de calitate premium din lemn, canepa si lana de oaie; si tigle ceramice.