Capsio – O noua eră începe!

Pitesti - 30 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Farmaceutic

Ingrediente naturale de top, cercetare de avangardă şi pasiune, pentru o nouă eră în tratamentul naturist al alergiei, sinuzitei, migrenei, răcelii şi gripei!

CAPSIO Alergie si Sinuzita

CAPSIO Alergie si Sinuzita

Global Research, aflată de mai bine de 10 ani în prim planul cercetării româneşti, lansează pe piaţa o gamă unică destinată sferei ORL, CAPSIO.

Folosind experienţa românească, acumulată şi certificată prin multiple medalii, Global Research a folosit apa cea mai pură, apa sărăcită în deuteriu, a adaugat experienţa şi cercetarea proprie în extrasul de ardei iute, capsicum şi alte uleiuri esenţiale din flora româneasca spontană, a adugat multă muncă şi pasiune şi a rezultat un produs unic, original CAPSIO.

CAPSIO Alergie &  Sinuzită, destinat ameliorării în minute a simptomatologiei asociate alergiei şi sinuzitei: congestie, nas care curge, nas înfundat, durere de cap, strănut. Extrasul de ardei iute (capsicum), uleiul de eucalipt, de rozmarin, apa sărăcită în deuteriu, sarea de la marea moartă sunt doar cateva dintre ingredientele acestui produs unic.

CAPSIO Migrenă, destinat ameliorării în minute a durerilor de cap şi cefaleei de cauză diversă. Extrasul de ardei iute (capsicum), uleiul de busuioc, apa sărăcită în deuteriu, sarea de la marea moartă sunt doar câteva dintre ingredientele acestui produs unic.

CAPSIO Răceală şi Gripă în care am pus extrasul de ardei iute (capsicum), ulei de brad, apă sărăcită în deuteriu, sare de la marea moartă, pentru ameliorarea în minute a simptomatologiei asociate răcelii şi gripei, inclusive a febrei.

Am acordat o atenţie deosebită, soluţiilor saline complexe pentru că noi am dorit să oferim nu numai clasica “apă de mare”,  ci un produs complex destinat spălării şi reducerii congestiei mucosei nazale,  cu efecte antimicrobiene importante.

CAPSIO Soluţie Salină Hipertonă, cu un conţinut de sare mai mare decât în organismul uman şi adaos de ulei de salvie cu efect antimicrobian destinat afecţiunilor din sfera ORL a adultului.

CAPSIO Kids Soluţie Salină Izotonă, spală delicat mucoasa nazală a copilului, cu o concentraţie de sare asemănătoare celei din organism, înlătură impurităţile, scade congestia şi reduce încărcătura microbiană.

Am construit gama CAPSIO din dragoste pentru natură şi grijă faţă de pacient, realizând un produs 100% natural, care nu dă dependenţă sau obişnuinţă, putând fi folosit de câte ori este nevoie şi la un preţ care îl face accesibil oricui.

Despre natureshp ro

S.C. GLOBAL RESEARCH SRL
Adresa: Str. Argesului, nr. 4A, 110151 Pitesti, jud. Arges
Nr. Înregistrare Reg. Comerţ: J03/760/2002
Cod Unic de Înregistrare: 14940376
Cont: RO46CECEAG0130RON0891271
Deschis la: CEC BANK Piteşti
Tel./Fax: 0248220236